storitve za lepši videz trepalnic

podaljševanje in laminacija

Podaljševanje trepalnic

S podaljševanjem trepalnic dosežemo polnejši, a kljub temu naraven videz. S takšnim načinom podaljševanja trepalnic vaše trepalnice zgostimo tako, da na eno naravno nalepimo od ene do petnajst umetnih. Trepalnice so izredno tanke in s tem tudi lažje, tako da jih ne občutite in vas ne bodo motile.

Pri podaljševanju trepalnic uporabljamo kakovostno lepilo, ki preprečuje vnetje oči. Hkrati pa vnetja in morebitne neprijetnosti preprečujemo z upoštevanjem primerne dolžine, debeline in ukrivljenosti trepalnice, ki so kompatibilne z naravno.

Podaljšane trepalnice so primerne za vse, ki si želite vedno izgledati brezhibno in ob tem ne izgubljati časa za večkrat dnevne popravke make-upa. Metoda podaljševanja trepalnic vam zagotovi naraven učinek, primeren za vsak dan (maskara efekt) ali pa glamurozni izgled za posebne priložnosti (mačji pogled).

Podaljševanje trepalnic Mega volumen

Mega volumen trepalnice pomeni, da na vašo eno trepalnico prilepimo kar do 15 umetnih. Ker pa so le te tako tanke, so enakovredne teži ene trepalnice pri tehniki ena na ena.

Uporabljamo materiale svetovno znanega proizvajalca LashBox LA. Mega volumen ustavrimo z Royal Sable kolekcijo ali Cashmere kolekcijo. Trepalnice Cashmere, velikosti 0,03 mm, so izjemno mehke in zelo lahke. Intenzivno črna barva omogoči, da hitreje ustvarimo izjemno črn, mega volumen. Trepalnice te debeline omogočajo, da ustvarimo čopke, ki vsebujejo do 15 trepalnic.

Rezervirajte si svoj termin še danes

Lash Lift

 

Keratinsko vihanje trepalnic je metoda, pri kateri s posebnimi serumi nahranimo, privihamo in po želji pobarvamo naravne trepalnice. Rezultati pa so vidni 6-8 tednov.
Pri keratinskem vihanju prisegamo na kakovostne izdelke Lashbox La Slovenija.
Postopek je popolnoma varen in prijazen do naravnih trepalnic. Po želji lahko keratinsko nego nadaljujete tudi doma s posebnim Lashbox La serumom, ki vam zagotovi daljše, gostejše, kvalitetnejše naravne trepalnice.

Barvanje trepalnic

 

Trepalnice vam v našem salonu lahko tudi pobarvamo. Za barvanje trepalnic se odločijo predvsem stranke z naravno svetlejšimi in tanjšimi trepalnicami. Z barvanjem dosežemo, da so trepalnice še vedno videti naravne, a bolj poudarjene.