tretmaji za obraz in telo

Oblikovanje obrvi

Microblading – Japonska metoda vrisovanja obrvi

Kaj je japonska metoda vrisovanja obrvi ali microblading?

Microblading je primeren za vse, ki ste s svojimi obrvmi nezadovoljni, saj so te prekratke, redke ali pa le niste zadovoljni z obliko. Japonsko vrisovanje obrvi zagotavlja trajne rezultate, kar za stranke pomeni popolno urejenost na vsakem koraku, večjo samozavest in hkrati prihranjen čas zamudnega vsakodnevnega risanja, barvanja in dopolnjevanja obrvi.

Postopek japonske metode vrisovanja obrvi je varen in zagotavlja naraven izgled. Lotimo se ga postopoma in pri tem upoštevamo strukturo obraza ter želje stranke.

Najprej želeno obliko poizkusno narišemo in nato digitalno preverimo simetričnost. Ko narisane obrvi popolnoma zadovoljijo želje stranke, izberemo barvo, ki je skladna s pigmentom kože in las.

Nato pričnemo z vrisovanjem. To zahteva risanje vsake dlačice posebej, s čimer dosežemo naraven izgled. Postopek vrisovanja ni boleč, rezultati pa so trajni in zagotavljajo urejenost in popoln izgled na vsakem koraku.

Rezervirajte si svoj termin še danes

Laminacija obrvi

Laminacija je naraven postopek kjer z dodajanjem keratina obrvi postavimo v želeno smer rasti. Obrvi so tako bolj simetrične, košate in še vedno delujejo zelo naravne

Obrvi najprej namažemo s keratinom, da postanejo bolj svetleče in nahranjene. V tej fazi jih tudi oblikujemo v želeno obliko, smer rasti. Nato obrvi pobarvamo s pigmenti, ki ne smejo biti temnejši od barve naših naravnih las, da obdržimo naraven videz. V zadnjem koraku obrvi še enkrat prmažemo s keratinom, ki spodbudi hitrejšo obnovo obrvi. Obrvi ob koncu postopka izgledajo simetrične, debelejše in naravne.

Postopek je neboleč. Obrvi pa ostanejo takšne od 4 do 5 tednov. Postopka laminacije se poslužujejo tako mlajše kot tudi starejše ženske, saj obrvi le popravimo tam kjer vidimo pomanjkljivosti.

Barvanje obrvi

Barvanje obrvi je primerno za vse tiste moške ali ženske, ki bi želeli svoje obrvi potemniti ali prekriti sive. Veliko pa se jih odloči za barvanje obrvi po spremembi barve las. V kozmetičnem salonu Lišparija poskrbimo, da obrvi izgledajo naravno in ne odstopajo od vašega tena kože in barve las. Vsem svetujemo ob izbiri odtenka barve na podlagi več letnih izkušenj.

Obrvi vam poleg barvanja tudi uredimo in populimo.

Puder obrvi (powder brows)

S “powder brows” dosežemo videz polnih obrvi, naravne oblike, ki lepo opozorijo na vaše oči ter poskrbijo za urejen izgled vašega obraza. Puder obrvi so semi-permanentno senčenje obrvi, ki po izkušnjah sodeč, povprečno zdrži do nekje dveh let.

Mikropigmentacija obrvi pomeni, da z mikro tanko iglico na kožo vnašamo pigment na vrhnjo plast kože. Postopek daje videz senčenja obrvi z ličili. Na dnevni ravni vam puder obrvi prihranijo kar nekaj časa. Poleg tega vam nikoli več ni potrebno skrbeti za razmazana ličila za obrvi.

Tehnika puder obrvi je popolnoma varna, saj ne povzroča brazgotin na koži in je glede na ostale tehnike vrisovanja obrvi, najmanj boleča.

Puder obrvi so prvih 6-7 dni videti temnejše, potem dobijo videz naravnih obrvi. Prvi dan ali dva lahko pričakujete blago rdečico ali oteklino, ki zelo kmalu izgine. Celoten proces celjenja puder obrvi lahko traja tudi do nekje enega meseca. Zato je pomembno, da sledite navodilom za nego doma.

Pri nas puder obrvi dela kozmetičarka z ogromno izkušnjami in rezultati, ki so osupljivi.

Imate še kakšno vprašanje? Pošljite povpraševanje ali nas pokličite. Z veseljem vam bomo pomagali.