tretmaji za obraz

nege obraza

Nega obraza je primerna za vse, ki trpijo za problematično kožo in si z domačimi sredstvi ne morejo pomagati. Poznamo veliko problematik kože na obrazu (akne, suha koža, rdečica, pigmentacija itd.). Z redno globinsko nego kože zdravimo in preprečujemo nastanek kožnih težav ter upočasnimo staranje kože.

Obraz je najbolj izpostavljen del našega telesa. Priča tako o našem razpoloženju, kot o negi, ki si jo namenimo. Obraz je nemalokrat najpomembnejši element prvega vtisa, zato, in ker se želimo počutiti dobro v svoji koži, ga je vredno negovati.

Pri negi obraza najprej določimo tip kože, sledi čiščenje, ki ga sestavlja površinsko čiščenje, globinsko čiščenje, čiščenje z ultrazvokom, piling, maska za kožo, serum za nego kože, na koncu pa vas pri določenih negah tudi sprostimo z masažo obraza in limfno drenažo obraza.

Osnovna nega obraza

Najlepša koža je zagotovo zdrava, negovana koža. Osnovna nega obraza je zasnovana, da si redno izključno zase namenite čas za blagodejno površinsko čiščenje kože, oblikovanje obrvi, piling, globinsko čiščenje kože in masko.

Nega je primerna za občutljivo, mastno ali suho kožo – vedno jo strokovno prilagodimo potrebam vašega tipa kože.

Kraljeva nega obraza

V Lišpariji smo pripravili kraljevo nego obraza, ki je namenjena prvovrstnemu razvajanju vašega edinstvenega tipa kože. Osnovno nego obraza (površinsko čiščenje, oblikovanje obrvi, piling, globinsko čiščenje in peel off masko) obogatimo še s poživljajočo nego s kisikom in sproščujočo masažo.  

Nasvet

Po vsaki negi vsem našim strankam svetujemo kako z nego obraza nadaljujejo tudi doma. Pravilna nega kože je izredno pomembna, še posebej nega obraza. Tega je potrebno očistiti dvakrat dnevno; zjutraj in zvečer. Čiščenja se je najbolje lotiti z mlačno vodo in s čistilnimi sredstvi, ki niso pregroba, saj lahko ta kožo poškodujejo. Prav tako je pomembno kožo temeljito izprati, saj lahko ostanki sredstev za obrazno nego zamašijo pore.

Čez dan, še posebej, ko se odpravimo ven in izpostavimo soncu (velja za vsako izpostavitev soncu, ne glede na letni čas), pa je obvezna uporaba sončne kreme. To je potrebno nanesti enakomerno, hkrati pa ne zanemariti pomena zaščitnega faktorja. Za popolno nego obraza in za nego tistih, s težavno kožo, pa je priporočljiva nega v kozmetičnem salonu.