Zagotovo ste se ob pregledovanju starih fotografij, starih filmov ali revij že kdaj vprašali, kako to, da sodobna ženska pri štiridesetih izgleda tako drugače, kot so bile videti ženske enake starosti trideset ali štirideset let nazaj.

Odgovor se, poleg vsesplošnega ozaveščanja o načinih skrbi za svoje telo, najverjetneje skriva v vse večjem informiranju o možnostih zaviranja znakov staranja kože, pa tudi v vse večji ponudbi in dostopnosti lepotnih tretmajev.

Tu ne mislimo le na reklamiranje lepotnih operacij, s katerimi zvezdnice vseh starosti spreminjajo svoj videz, ampak tudi na korak dlje – na trend naravnih in neinvazivnih oblik pomlajevanja, brez neželenega tveganja in invazivnih bolečih postopkov. Med slednjimi po učinkovitosti in priljubljenosti zagotovo izstopa Meta terapija – “Skin booster” tretma.

Pa veste, zakaj je tako priljubljena?

Kaj sploh je Meta terapija in kako deluje?

Meta terapija je zagotovo ena bolj priljubljenih metod zaviranja znakov staranja kože. Gre namreč za klinično dokazano, popolnoma naravno metodo za pomlajevanje, preprečevanje staranja, vlaženje in obnovo kože. Poleg učinkovite metode zaviranja znakov staranja pa Meta terapija izboljšuje tudi mnogo drugih stanj kože kot so rdečica, suha koža in suha povrhnjica, odpravlja UV-poškodbe in še bi lahko naštevali.

Tretma se lahko izvaja na celotnem obrazu, vratu in dekolteju. Rezultat pa je boljša struktura kože, drobnejše pore, večja čvrstost, elastičnost in svež, mladosten videz.

Terapija klinično dokazano poveča raven hidracije v koži, zmanjša globino gub ter velikost in globino por, izboljša elastičnost kože, zmanjša rdečico in poškodbe zaradi UV-žarkov, pripomore k ravnovesju proizvodnje sebuma in olja ter k zmanjšanju pigmentacijskih madežev.

Meta terapija zagotavlja hitro vidne rezultate, brez tveganja za poškodbe kože ali brazgotine. Za najboljšo varnost in higieno so vsi moduli namenjeni za enkratno uporabo in se po uporabi zavržejo. Varnostna membrana znotraj modulov preprečuje navzkrižno kontaminacijo. In vodilni strokovnjaki po vsem svetu se strinjajo, da je Meta terapija učinkovita in varna.

Prednosti

Meta terapija ima v primerjavi s terapijami na trgu, ki prinašajo podobne rezultate, mnogo prednosti.

Kot omenjeno, gre za poponoma varno, neinvazivno in nebolečo metodo, ki zagotavlja takoj vidne rezultate. Gre za hiter tretma, pri katerem uporaba anestezije ni potrebna, popolno okrevanje pa je zagotovljeno že po nekaj urah. Tretma je popolnoma varen, brez kakršnihkoli tveganj za poškodbo kože, ki obstajajo pri drugih tretmajih.

Za tretma, ki zagotovi opazno osvežen videz, ni potrebna bolniška odsotnost in že naslednji dan lahko za v službo ali družbo nanesemo ličila.

Med nedvomne prednosti tretmaja pa zagotovo sodi tudi dejstvo, da je ta ugoden in dostopen.

Komu je Meta terapija namenjena?

Že kmalu po 25. letu lahko začnemo na površini kože opažati prve znake staranja. Gre za drobne linije in gubice, ki sčasoma postanejo opaznejše. Postopoma koža izgublja elastičnost in svežino.

Zaradi vse bolj prisotnega trenda ohranjanja mladostnega videza, tako vse pogosteje dekleta že hitro po 20. letu posegajo po tretmajih za zaviranje znakov staranja. Mnogi med njimi so agresivni in lahko kožo poškodujejo.

Meta terapija pa je zaradi svojega naravnega delovanja in neinvazivnosti tako primerna za vse starosti, od mladih do zrelih žensk in je ustrezna za vse tipe kože, saj lahko prilagajamo tretmaje in uporabo aktivnih sestavin glede na različna stanja kože.

Zakaj nas navdušuje?

V Lišpariji vseskozi spremljamo lepotne trende ter skrbimo za redno osveževanje in nadgrajevanje naše ponudbe in znanja. Pomembno nam je, da smo v koraku s časom in inovativnimi metodami, predvsem pa, da vam lahko ponudimo le preverjeno najboljše.

Zavedamo se, da ima lep videz tudi psihološko noto in da ima lahko samozavest pomemben vpliv na življenje posameznika, zato skrbno izbiramo tretmaje, ki poudarijo vašo lepoto, hkrati pa vedno in povsod prisegamo na varnost in skrb za zdravje. Dermatude Meta terapija, kot ena najbolj varnih, naravnih in učinkovitih metod pomlajevanja zato odlično dopolnjuje našo ponudbo.

 

Vabimo vas, da nas obiščite in se naročite na uvodni posvet, kjer bomo temeljito pregledali stanje vaše kože, se pogovorili o potencialnih možnosti in skupaj poiskali najboljšo rešitev za vas in vašo kožo!