permanentno lakiranje in geliranje nohtov

Manikura

Mnogi bi se strinjali, da so roke ogledalo človeka. Namen manikure je, da ohranimo nohte in roke urejene in zdrave.

Pravilna nega nohtov je izjemno pomembna. Nohte v Hiši kozmetike Lišparija skrbno oblikujemo, uredimo obnohtno kožico in nalakiramo po vaši želji.

Pravilna nega nohtov omogoča hitrejšo rast nohta in zaščito pred lomljenjem ali cepljenjem. Izberete lahko tudi poslikavo nohtov ali lakiranje z dodanimi kristali Swarovski.

Kozmetični salon Lišparija poskrbi za nego vaših rok in nohtov ter manikuro po vaši izbiri. Po profesionalni negi rok in nohtov boste brezhibno urejene več tednov.

Geliranje nohtov na roki in permanentno lakiranje – za vse aktivne ženske z malo časa

 

V Hiši kozmetike Lišparija vsem, ki želite dlje obstojen lak, uredimo tudi geliranje nohtov ali permanentno lakiranje. Geliranja se lotimo s kakovostnimi materiali. Za podaljševanje nohtov ne uporabljamo lepila in umetnih plastičnih konic. S tem zagotovimo, da so nohti tudi po odstranjevanju gela nepoškodovani, saj je skrb za zdrave nohte pri nas na prvem mestu. Permanentno lakiranje je odlična izbira, če se želite izogniti dnevnemu popravljanju laka za nohte. S permanentnim lakom težave z izbrisanim in odluščenim lakom za nohte izginejo. Lakiranje zagotovi obstojnost in naraven videz, ravno tako pa nohtov ne poškoduje.

Prednosti takega lakiranja so:

1.       Obstojnost geliranih nohtov tudi 21 dni in več (večina naših strank pride na korekcijo vsake 4 tedne).

2.       Gelirani nohti so zaščiteni pred zunanjimi dejavniki (voda, mraz, nečistoče).

3.       Prihranek na času in urejenost v vsakem trenutku.

Rezervirajte si svoj termin še danes

Geliranje nohtov

 

V Hiši kozmetike Lišparija se geliranja nohtov lotimo s kakovostnimi materiali. Za podaljševanje nohtov ne uporabljamo lepila in umetnih plastičnih konic. S tem zagotovimo, da so nohti tudi po odstranjevanju gela nepoškodovani, saj je skrb za zdrave nohte pri nas na prvem mestu. Prav tako dajemo poudarek na obstojnost in naraven videz.

Pri geliranju strankam nudimo pestro izbiro barv, prav tako pa si lahko izberete poslikavo nohtov z motivom po lastni izbiri (nail art). Geliranje je primerno tako za nohte na rokah, kot tudi na nogah.

Prednosti takega lakiranja so:

1. Obstojnost geliranih nohtov tudi 21 dni in več (večina naših strank pride na korekcijo vsake 4 tedne).

2. Gelirani nohti so zaščiteni pred zunanjimi dejavniki (voda, mraz, nečistoče).

3. Prihranek na času in urejenost v vsakem trenutku.

 

Permanentno lakiranje

 

Permanentno lakiranje je odlična izbira, če se želite izogniti dnevnemu popravljanju laka za nohte. S permanentnim lakom težave z izbrisanim in odluščenim lakom za nohte izginejo. Lakiranje zagotovi obstojnost in naraven videz, ravno tako pa nohtov ne poškoduje. Permanentno lakiranje je primerno za nohte na rokah kot tudi na nogah.

Razlika med permanentnim lakiranjem in geliranjem je v tem, da vam s permanentnim lakom nohtov ne moremo podaljšati. Poleg tega so gelirani nohti malce dlje obstojni. Saj se lak nanese na plast gela, ki noht utrdi in je bolj odporen na razne udarce in ostale zunanje vplive.

Permenentno lakiranje priporočamo vsem tistim, ki imate svoje nohte močne in zdrave in se želite znebiti vsakdanjega popravljanja laka na nohtih.