Je tudi vaše misli že zapeljalo k ideji o trajnem odstranjevanju dlak z laserjem?

Gre namreč za enega najpogostejših in najbolj priljubljenih kozmetičnih posegov, ki zagotavlja izjemne rezultate, hkrati pa vidno vpliva na našo sproščenost pri vsakodnevnih aktivnostih in dobro počutje.

V Lišpariji uporabljamo IPL + RF laser, katerega glavna prednost je, da ne poškoduje povrhnjice. 

IPL + RF pomeni intenzivno pulzno svetlobo in radio frekvenco. Radio frekvenca je dodaten vir energije, ki omogoča bistveno boljše rezultate od ostalih laserskih tretmajev. Tehnologija združuje IPL energijo, radio frekvenco in hlajenje ročnika. Vse skupaj pripomore k bistveno boljšim rezultatom depilacije tudi na svetlejših ali tankih dlačicah.

 1. Zakaj se odločiti za lasersko odstranjevanje dlačic in kaj lahko pričakujete? Zgodbe in razlogi strank so različni, vsem pa je skupno eno – želja po večji samozavesti!

  Za lasersko odstranjevanje dlak se pogosto odločijo stranke, ki jih poraščenost izjemno moti, saj jim vzbuja neprijetne občutke neurejenosti, celo zanemarjenosti, kljub temu, da gre za negovane osebe. Pogosto nam stranke povedo tudi, da so lasersko odstranjevanje dlak odkrile, ko so preizkusile že vse druge metode odstranjevanja dlačic, a so bile ob tem neuspešne, saj so se jim dlačice vraščale, kar je bilo neprijetno na pogled, pa tudi boleče na dotik.

  Izjema niso niti zgodbe deklet, ki so se v najboljših letih skrivala za dolgimi oblačili, saj so jih močne, hitro rastoče, dlake spravljale v nelagodje. Britje je povzročalo vneto kožo, dlačice pa so izginile le za kak dan. Druga možnost – depilacija – je prav tako pomenila dolgo čakanje na primerno dolžino dlak, kar je zopet vodilo v neprijetno obdobje dolgih hlač in rokavov.

  Med pogostimi razlogi za odstranjevanje dlačic na obrazu so tudi, mimobežni, komentarji o brčicah in bradi, ki jih nobeno dekle ne želi slišati. Na videz nedolžna nadloga je tako vodila v zakrivanje, nesproščeno druženje in načeto samozavest.

  V Lišpariji prisegamo na zdravje in dobro počutje, zato nas navdušujejo rezultati trajnega odstranjevanja dlačic, ki jih dosegamo z IPL + RF tehnologijo. Najpomembnejši pa je rezultat, viden na vašem počutju. Veliko strank po opravljenih tretmajih namreč priča o večji sproščenosti in samozavesti v družbi, pa tudi o bolj aktivnem življenju, ki ga nova samozavest prinaša.

  Ko slišimo zgodbe mladih deklet, ki so si po laserskem tretmaju zopet sproščeno nadela kratke hlače in na plaži ponovno svobodna zadihala v kopalkah, z gotovostjo vemo, da ima storitev dodano vrednost.


   

Število tretmajev in uspešnost

Med pogostejšimi vprašanji, ki nam jih stranke ob informiranju o laserskem odstranjevanju dlačic zastavijo, je količina tretmajev, ki so potrebni za optimalne rezultate.

Za približno 80% zmanjšanje poraščenosti na izbranem predelu navadno zadostuje osem do enajst obiskov. Prav tako so pomembni časovni intervali med posameznimi obiski.

Za optimalno uspešnost priporočamo obisk vsakih 21 dni do 1,5 meseca in vzdrževanje doseženega stanja z izvedbo enega tretmaja letno.

Lasersko odstranjevanje dlak in bolečina

Večina strank bolečine ne občuti, pri redkih izjemah pa gre za rahlo, obvladljivo, bolečino ali manjše nelagodje.

Naše strokovnjakinje ves čas tretmaja nadzirajo in preverjajo vaše počutje, zato je nujno, da nas o potencialnem nelagodju obvestite. Laser ima več intenzivnosti, ki se jih lahko prilagodi in tako zagotovi, da je poseg za vas lahkotna in nenaporna izkušnja.

 

Kaj svetujemo / odsvetujemo pri laserskem odstranjevanju dlačic?

Pri odločanju o izbiri ponudnika svetujemo odstranjevanje dlačic izključno in le pri preverjenem strokovnjaku. Z laserjem namreč lahko kožo močno poškodujemo, če ga ne uporabljamo pravilno, zato je ključno, da se na tretmaje odstranjevanja dlačic naročite le k strokovno usposobljenemu ponudniku.

Najbolj nedolžne posledice nestrokovnih laserskih tretmajev so neučinkoviti rezultati, napačna izbira ponudnika pa lahko privede tudi do zdravstvenih težav.

V nekaterih primerih laserskega odstranjevanja dlačic ne izvajamo.

Lasersko odstranjevanje dlačic odsvetujemo nosečnicam. Dokazanih kontraindikacij sicer ni, a je v izogib morebitnim težavam, ali pa manj učinkovitim posegom zaradi hormonskega neravnovesja, bolje počakati na obdobje, ko se hormoni zopet postavijo na svoje mesto.

Naše strokovnjakinje bodo lasersko odstranjevanje dlačic zaradi skrbi za vaše zdravje zavrnile, če bo vaša koža vidno porjavela, kot posledica nedavnega izpostavljanja soncu. Prav tako tretmajev ne izvajamo v primeru prisotnosti samoporjavitvenih produktov.

Laserskega odstranjevanja dlačic ne izvajamo tudi v primerih povišane telesne temperature, oslabljenega imunskega sistema, obolelosti za kožnim rakom, neuravnoteženosti trombocitov, hormonskih terapij, epilepsije ali diabetesa.

Kako se pripraviti na laserski tretma?

Lasersko odstranjevanje dlačic ne učinkuje, če si pred tem dlačice pobelite, pulite ali depilirate. Pred obiskom je tako smiselno le britje izbranega predela.

Vzemite si čas in čim bolje pobrite predel, kjer želite odstraniti dlačice. Morda se sliši nerodno, a sta uporaba ogledalca in primerna osvetlitev pri tem zelo koristna izbira. Pomembno je, da je koža na izbranem predelu čim bolj gladka, da ne pride do poškodb.

Najmanj dva tedna pred terminom se ne izpostavljate soncu in ne hodite v solarij. Če ste bili slučajno izpostavljeni soncu, pa nas morate o tem nujno obvestiti, da skupaj najdemo rešitev oz. nov termin in se tako z gotovostjo izognemo poškodbam kože.

 

Informiranje pred tretmaji

 Uspešnost laserskega odstranjevanja dlačic je odvisna od več dejavnikov. Nekateri so naravno pogojeni in nanje ne moremo vplivati, drugi so odvisni od vaših odločitev in življenjskega stila, zato je izjemnega pomena, da se pred prvim obiskom pogovorimo o vaših vprašanjih in pričakovanjih.

Pomembno nam je, da ste pred odločitvijo za kateri koli tretma čim bolje obveščeni, zato vam z veseljem prisluhnemo in vas opremimo z vsemi ključnimi informacijami.

Lasersko odstranjevanje dlačic izvajamo z visoko kakovostno napravo in v prvi vrsti s skrbjo za vaše zdravje. Na laserski tretma pa prisegamo tudi zaradi neverjetnih rezultatov, ki jih ta prinaša in vašega zadovoljstva, ki vedno znova potrdi naše poslanstvo.

TUKAJ SE LAHKO NAROČITE NA TRETMA ODSTRANJEVANJA DLAK Z LASERJEM

Rezervirajte si svoj termin še danes