spoznajte nas

ekipa lišparije

Alenka Štimec

Vodja salona, kozmetičarka, stilistka za podaljševanje trepalnic in dermaestetik.

Ana Hočevar

Kozmetičarka, lash stilistka, edukatorka za LashBox LA in specialistka za obrazne terapije.

Taja Brumen

Edukatorka za LashBox LA, specialistka za oblikovanje trepalnic in obrvi.

Simona Maček

Kozmetičarka, dipl. medicinska sestra. Specialistka za nege obraza, laser, pedikure.

Robin Truden

Nohtna stilistka, izobražuje se za kozmetičnega tehnika.

Rezervirajte si svoj termin še danes

Alenka Štimec – Vodja salona

Alenka Štimec je vsestranska kozmetičarka, stilistka za podaljševanje trepalnic in dermaestetik, ki že več kot desetletje uspešno vodi svoj kozmetični salon.

Tako njeno zasebno življenje, kot tudi njeno karierno pot zaznamujejo odločnost, zagnanost, odgovornost, urejenost in usmerjenost k ciljem, ki presegajo meje lastnega interesa in se nagibajo k podajanju znanja in pomoči drugim. Alenka je kozmetičarka v najpolnejšem pomenu besede. Je strokovnjakinja, ki se zaveda hitrih sprememb in nenehnega napredka, ki prežemajo današnji svet, zato vseskozi išče nova znanja, se izobražuje in izpopolnjuje.

Njeno delo je prežeto z ljubeznijo do kozmetičnih storitev in predanostjo svojim strankam, predvsem pa s srčnostjo in željo po pomoči sočloveku. Zaveda se, da kozmetične storitve niso zgolj hitri estetski popravki, ampak pogosto igrajo pomembno vlogo pri zaviranju ali izkoreninjanju bolezenskih znakov. Lepotne storitve pa pogosto odločilno vplivajo in prispevajo k samozavesti in posledično k boljšemu življenju strank. Kljub mnogim odrekanjem in trdemu delu, je Alenka ena tistih srečnic, ki obožujejo svojo službo. Med svoje strasti nedvomno uvršča obrazne terapije, katerih rezultat je lepa koža, brez nepravilnosti. Posebej uživa tudi v podaljševanju trepalnic, pri čemer na prvo mesto postavlja skrb za zdravje, kot najpomembnejši pogoj za lep videz. Kot mama in podjetnica razume, da se sodobne ženske srečujejo s pomanjkanjem časa, hkrati pa si na vsakem koraku želijo izgledati urejene. Zato skrbi, da Hiša kozmetike Lišparija novodobnim ženskam nudi širok nabor učinkovitih kozmetičnih storitev, ki jih redno nadgrajuje in dopolnjuje.

Ana Hočevar – Kozmetičarka in LBLA edukatorka

Ana Hočevar je kozmetičarka z večletnimi izkušnjami. Je lash stilistka, edukatorka za LashBox LA in specialistka za obrazne terapije.

Obožuje delo z ljudmi, kar je opazno tudi skozi njen pozitiven in prijazen sprejem strank, ki so vedno deležne nasmeha in lepe besede. Je ljubiteljica estetike, ki svoje delo opravlja natančno in z velikim veseljem. Posebej uživa v negah obraza in podaljševanju trepalnic, saj ji storitvi omogočata pozitivno vplivati na samozavest in dobro počutje strank, skozi podaljševanje trepalnic pa lahko izrazi tudi svojo kreativno plat.

Delo kozmetičarke je Ani pisano na kožo. Ne predstavlja si delovnega okolja, v katerem ne bi imela stika z ljudmi. Stranke ji pogosto polepšajo dan, predvsem, ko jim uspešno olajša bolečine ali pa z lepotnimi storitvami oplemeniti njihov videz in salon zapustijo nasmejane ter zadovoljne. Svoj poklic razume kot posebej pomemben, predvsem v času, ko se vse odvija hitro in smo na vsakem koraku izpostavljeni pritiskom. Kozmetični salon namreč nudi prostor, kjer se lahko sprostimo, odmislimo skrbi in uživamo, kar je za zdravje in dobro počutje ključnega pomena.

Hiša kozmetike Lišparija Ani ne predstavlja le službe, temveč tudi mesto, kjer se dobro počuti, nadgrajuje svoje znanje in svojo pozitivno energijo deli z drugimi.

 

Taja Brumen – Lash stilistka in LBLA edukatorka

Taja Brumen, diplomantka grafične in medijske tehnologije, je svojo strast do estetike inkreativnega ustvarjanja našla na področju kozmetike, kjer se že vrsto let izobražuje in izpopolnjuje.

Pohvali se lahko tudi z nazivom edukatorke za LashBox LA. Med Tajine najljubše storitve, ki jih izvaja v Hiši kozmetike Lišparija, se zagotovo uvršča permanentno podaljševanje trepalnic. Tako modni trendi, kot trendi na področju podaljševanja trepalnic se vseskozi spreminjajo in omogočajo veliko prostora za kreativo in napredek, kar Tajo posebej navdihuje in motivira. Navdušuje pa se tudi nad novostmi na področju urejanja in oblikovanja trepalnic in obrvi, kot so keratinsko vihanje trepalnic, laminacija obrvi idr.

Taja je do svojega dela zelo kritična, zato se vsakega koraka loti premišljeno in natančno. Je zgovorna, družabna, nasmejana in obožuje delo z ljudmi. Razveseljuje jo tako delo s strankami kot svetovanje in pomoč tečajnicam za lash stilistke. Živi po principu »Carpe diem«, kar je razvidno tudi skozi njeno pozitivno naravnanost in dobro voljo, s katero sprejme svoje stranke. Delo z ljudmi ji je pisano na kožo, prav tako pa jo motivira možnost nenehnega izobraževanja in napredovanja, zato svojo službo obožuje.

Simona Maček – Kozmetičarka in diplomirana medicinska sestra

Simona Maček se lahko pohvali s kar dvema nazivoma – kozmetični tehnik in diplomirana medicinska sestra. V Hiši kozmetike Lišparija skrbi za nego obraza in telesa, barvanje in oblikovanje obrvi, depilacijo, laserske terapije in pedikuro.

Delu kozmetičarke pripisuje poseben pomen, saj ji omogoča, da poudari in izpostavi lepoto strank ter prispeva k njihovi samozavesti in dobremu počutju. Posebej uživa v izvajanju pedikure in masaže, saj imata obe storitvi tudi terapevtski učinek, ki je po končanem tretmaju vedno opazen na sproščenih, razbremenjenih in zadovoljnih obrazih strank.

Med Simonine hitro prepoznavne lastnosti zagotovo sodijo pozitivna naravnanost, komunikativnost in prilagodljivost. Stranke vedno pričaka nasmejana in dobre volje. Opazno je, da svoje delo opravlja z veseljem in odgovornostjo, posebej pa jo razveseli, ko lahko s svojim z znanjem in nasveti strankam pomaga do boljšega počutja. Simona je pri svojem delu vedno natančna in odgovorna ter hkrati nasmejana in sproščena. Navdihujejo jo novi izzivi in z veseljem nadgrajuje svoje znanje.

Robin Truden – Nohtna stilistka

Robin Truden je nohtna stilistka, ki se navdušuje nad področjem kozmetike in se izobražuje za kozmetičnega tehnika. Robin v delu kozmetičarke uživa, saj ji omogoča ustvarjanje, s katerim lahko razvedri svoje stranke.

Njena kreativnost je razvidna z najrazličnejših nohtkov, pri katerih je vedno inovativna in ji nikoli ne zmanjka idej. Velik pomen pripisuje pozitivnemu učinku kozmetičnih storitev. Poseben čar vidi v zadovoljstvu sveže urejenih dam vseh starosti, ki salon zapuščajo negovane, sproščene, predvsem pa samozavestne. Robin na prvo mesto postavlja dobro počutje. S pozitivnim in nasmejanim pristopom ter veliko mero natančnosti in strokovnosti si vedno prizadeva, da njene stranke med obiskom Hiše kozmetike Lišparija uživajo, se sprostijo in so dobre volje.

 

Rezervirajte si svoj termin še danes