spoznajte nas

ekipa lišparije

Alenka Štimec

Vodja salona, kozmetičarka, stilistka za podaljševanje trepalnic in dermaestetik.

Ana Hočevar

Kozmetičarka, lash stilistka, edukatorka za LashBox LA in specialistka za obrazne terapije.

Taja Brumen

Edukatorka za LashBox LA, specialistka za oblikovanje trepalnic in obrvi.

Simona Maček

Kozmetičarka, dipl. medicinska sestra. Specialistka za nege obraza, laser, pedikure.

Robin Truden

Nohtna stilistka, izobražuje se za kozmetičnega tehnika.

Rezervirajte si svoj termin še danes

Alenka Štimec – Vodja salona

Alenka Štimec je vsestranska kozmetičarka, stilistka za podaljševanje trepalnic in dermaestetik, ki že več kot desetletje uspešno vodi svoj kozmetični salon.

Tako njeno zasebno življenje, kot tudi njeno karierno pot zaznamujejo odločnost, zagnanost, odgovornost, urejenost in usmerjenost k ciljem, ki presegajo meje lastnega interesa in se nagibajo k podajanju znanja in pomoči drugim. Alenka je kozmetičarka v najpolnejšem pomenu besede. Je strokovnjakinja, ki se zaveda hitrih sprememb in nenehnega napredka, ki prežemajo današnji svet, zato vseskozi išče nova znanja, se izobražuje in izpopolnjuje.

Njeno delo je prežeto z ljubeznijo do kozmetičnih storitev in predanostjo svojim strankam, predvsem pa s srčnostjo in željo po pomoči sočloveku. Zaveda se, da kozmetične storitve niso zgolj hitri estetski popravki, ampak pogosto igrajo pomembno vlogo pri zaviranju ali izkoreninjanju bolezenskih znakov. Lepotne storitve pa pogosto odločilno vplivajo in prispevajo k samozavesti in posledično k boljšemu življenju strank. Kljub mnogim odrekanjem in trdemu delu, je Alenka ena tistih srečnic, ki obožujejo svojo službo. Med svoje strasti nedvomno uvršča obrazne terapije, katerih rezultat je lepa koža, brez nepravilnosti. Posebej uživa tudi v podaljševanju trepalnic, pri čemer na prvo mesto postavlja skrb za zdravje, kot najpomembnejši pogoj za lep videz. Kot mama in podjetnica razume, da se sodobne ženske srečujejo s pomanjkanjem časa, hkrati pa si na vsakem koraku želijo izgledati urejene. Zato skrbi, da Hiša kozmetike Lišparija novodobnim ženskam nudi širok nabor učinkovitih kozmetičnih storitev, ki jih redno nadgrajuje in dopolnjuje.

Ana Hočevar – Kozmetičarka in LBLA edukatorka

Ana Hočevar je kozmetičarka z večletnimi izkušnjami. Je lash stilistka, edukatorka za LashBox LA in specialistka za obrazne terapije.

Obožuje delo z ljudmi, kar je opazno tudi skozi njen pozitiven in prijazen sprejem strank, ki so vedno deležne nasmeha in lepe besede. Je ljubiteljica estetike, ki svoje delo opravlja natančno in z velikim veseljem. Posebej uživa v negah obraza in podaljševanju trepalnic, saj ji storitvi omogočata pozitivno vplivati na samozavest in dobro počutje strank, skozi podaljševanje trepalnic pa lahko izrazi tudi svojo kreativno plat.

Delo kozmetičarke je Ani pisano na kožo. Ne predstavlja si delovnega okolja, v katerem ne bi imela stika z ljudmi. Stranke ji pogosto polepšajo dan, predvsem, ko jim uspešno olajša bolečine ali pa z lepotnimi storitvami oplemeniti njihov videz in salon zapustijo nasmejane ter zadovoljne. Svoj poklic razume kot posebej pomemben, predvsem v času, ko se vse odvija hitro in smo na vsakem koraku izpostavljeni pritiskom. Kozmetični salon namreč nudi prostor, kjer se lahko sprostimo, odmislimo skrbi in uživamo, kar je za zdravje in dobro počutje ključnega pomena.

Hiša kozmetike Lišparija Ani ne predstavlja le službe, temveč tudi mesto, kjer se dobro počuti, nadgrajuje svoje znanje in svojo pozitivno energijo deli z drugimi.

 

Rezervirajte si svoj termin še danes