V poplavi najrazličnejših tretmajev za lepo in zdravo kožo je težko izbrati takšnega, ki je naši koži ustrezen, hkrati popolnoma varen in obenem učinkovit. Zato v Lišpariji svoj čas in pozornost posvečamo ravno iskanju in preučevanju vrhunskih storitev, ki kože ne poškodujejo, hkrati pa zagotavljajo vidne rezultate.

Med tretmaji, na katerega prisegamo in ki je zaradi svoje učinkovitosti postal prodajni hit, je zagotovo Aquapeel Innofacial – eden najmočnejših neagresivnih dermoabrazijskih sistemov, ki na enem mestu združuje kar sedem tehnik za gladko, čisto in nahranjeno kožo. Poleg svoje učinkovitosti, pa ga odlikuje tudi to, da je ustrezen vsem tipom kože.

Hiter življenjski slog nam ne dopušča prav veliko časa zase, zato si želimo vsak prost trenutek izkoristiti karseda optimalno. In tudi tu je Aquapeel Innofacial odlična izbira, saj nudi vse v eni terapiji, rezultati pa so vidni že po prvem obisku.

Kako poteka terapija?

Najprej s kože odstranimo nečistoče (toksine, ogrce itd.), potem s hranili (vključno z antioksidanti) koži povrnemo vlago, nato revitaliziramo in obnovimo tkivo ter tako poskrbimo za zdrav videz kože.

In kar je najpomembnejše – s terapijo učinkovito in varno dosegamo rezultate že po eni negi!

Prednosti tretmaja

Tretma je zaradi svoje učinkovitosti hitro postal »best seller«. Stranke lahko namreč že po prvem obisku opazijo, da je njihova koža bolj napeta in sijoča.

Tretma je ustrezen vsem tipom kože in popolnoma varen. Pri negi namreč uporabljamo le serume iz naravnih sestavin in tako preprečimo možnosti za alergijske reakcije. Med strankami pa je Aquapeel Innofacial priljubljen tudi zato, ker za razliko od mnogih sorodnih storitev, po postopku niti za kratek čas ne poslabša videza kože, ampak omogoči, da že salon zapustite z gladko kožo, brez mozoljev in nečistoč.

Kako deluje?

  • Poenoti in posvetli kožo (zmanjša hiperpigmentacije in UV poškodbe),
  • gladi drobne gubice in bolj opazne gube, reliefne nepravilnosti,
  • koža je po negi bolj čvrsta, navlažena in elastična,
  • aktivira nastanek kolagena in hialuronske kisline,
  • en tretma je enakovreden štirim klasičnim vrstam nege,
  • primeren je za vsak tip kože (nečista, mastna, aknasta, občutljiva, suha, …),
  • lahko ga izvajamo od 3. leta dalje,
  • učinkovito globinsko očisti kožo, brez stiskanja in bolečin.

Zakaj ga obožujemo?

 

Odgovor je preprost – ker je popolnoma varen in učinkovit! In nič nas ne razveseli bolj, kot možnost, da vam ponudimo zanesljivo storitev, ki z vašega obraza izbriše posledice stresnega življenjskega sloga in vam nariše nasmeh na obraz!

 

Vabimo vas, da nas obiščite in se naročite na uvodni posvet, kjer bomo temeljito pregledali stanje vaše kože, se pogovorili o potencialnih možnosti in skupaj poiskali najboljšo rešitev za vas in vašo kožo!