Permanentna maskara

Permanentna maskara

Trend iz ZDA, ki je na voljo tudi v Lišpariji!

Semi permanentna maskara je obstojna 3-4 tedne (odvisno od rasti trepalnic posameznika). Je inovativna tekstura, ki nežno obda in poudari vsako trepalnico posebej. Combinal permanentna maskara iz laboratorijev Dr. Temt je ena od najbolje prodajanih barv za trepalnice na svetu. Izdelujejo jo v Avstriji in ustreza kozmetičnim smernicam GPM. Vašim trepalnicam doda volumen in dolžino. Učinek je podoben kot pri uporabi klasične maskare, le da je ta obstojna 3-4 tedne.

Prednosti semi-permanentne maskare

  1. Daljše in bolj goste trepalnice.
  2. Vodoodporna maskara.
  3. Ne poškoduje trepalnic.
  4. Obstojna je 3-4 tedne.
  5. Nanos maskare je možen tudi za uporabnike kontaktnih leč.
  6. Nanos permanentne maskare traja od 30 do 45 minut.

Temne in polne trepalnice pogosto predstavljajo definicijo lepote. S semi-permanentno maskaro dosežete popoln videz brez vsakodnevnega nanašanja maskare. Combinal Semi-Permanent Mascara je nežen delno-trajen lak za trepalnice, ki pokrije naravno trepalnico, jo podaljša, odebeli, izboljša njen volumen, jo dvigne in obdrži obliko. Nanaša jo lahko le profesionalno trenirano osebje v kozmetičnih salonih. Lišparija ima pridobljen certifikat za nanašanje permanentne maskare.

Razlika med barvanjem, podaljševanjem trepalnic in permanentno maskaro

Barvanje trepalnic: vaše trepalnice pobarvamo, ni videza podaljšanih ali bolj poudarjenih trepalnic. Obstojnost barvanja je do treh tednov.

3D Podaljševanje trepalnic: na vašo naravno trepalnico nanesemo tri umetne trepalnice. Glede na vaše naravne trepalnice, vam priporočamo dolžino in gostoto umetnih trepalnic. Obstojnost podaljšanih trepalnic je 3-4 tedne (odvisno od ciklusa izpadanja naravnih trepalnic).

Permanentna maskara: nanos je primeren za vsake trepalnice. Izgled so bolj poudarjene naravne trepalnice. Obstojnost permanentne maskare je 3-4 tedne.

 

Galerija slik

View the embedded image gallery online at:
http://lisparija.si/storitve/permanentna-maskara#sigProIda1c34d3efb
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in