Pedikura

Pedikura

Pedikura

V kolikor imate kakršnekoli težave s stopali in nohti na nogah (vraščeni nohti na nogah, otiščanci, trda koža, razpokana koža na stopalih,…) svetujemo obisk in posvet s strokovnjakom ter redno obiskovanje kozmetičnega salona, vsaj dokler težave popolnoma ne izginejo.

Zakaj je pedikura sploh tako pomembna? Že nepravilno krašenje nohtov lahko povzroči velike nevšečnosti. Pomembno se jih je torej lotiti na pravi način. Ta pa je odvisen od osnovne oblike nohta.S pravilnim pristopom tako rešimo težavo vraščanja nohtov. Nadalje se pedikura posveča koži na petah, ki je navadno trda in lahko tudi boleča. S pravilnim in rednim odstranjevanjem trde kože na petah preprečujemo pokanje kože in s tem preprečimo bolečine ter zagotovimo lepši in bolj zdrav izgled. Z redno in preventivno pedikuro rešimo in preprečujemo nastanek novih kurjih očes in otiščancev ter poskrbimo za lepa in urejena stopala.

Geliranje nohtov na nogi in permanentno lakiranje – za vse aktivne ženske z malo časa

V Hiši kozmetike Lišparija vsem, ki želite dlje obstojen lak, uredimo tudi geliranje nohtov ali permanentno lakiranje. Geliranja se lotimo s kakovostnimi materiali. S tem zagotovimo, da so nohti tudi po odstranjevanju gela nepoškodovani, saj je skrb za zdrave nohte pri nas na prvem mestu. Lakiranje zagotovi obstojnost in naraven videz, ravno tako pa nohtov ne poškoduje. Nohti na nogi bodo svetleči in urejeni več tednov. Po želji vam nohte tudi poslikamo ali dodamo kristale Swarovski.

Preverite več informacij o geliranju nohtov in permanentnem lakiranju.

 

Nasvet:

Če so vaša stopala zdrava in neproblematična, se pedikure lahko lotite že doma. Enkrat tedensko si pripravite kopel. Potrebujete le posodo s toplo vodo, ki ji lahko dodate gel za prhanje, eterično olje ali pa prav kopel za noge, zadostuje že 10 minut. Med namakanjem se trdi koži posvetite s strgalom (ki ne sme biti pregrobo), tanjših in občutljivejših delov nog pa se lotite s pilingom. Tega si lahko pripravite doma, le zmešajte malo soli z žličko oljčnega olja, po želji lahko dodate tudi malo limone, ki posebej ugodno vpliva na porumenele nohte. Nohte si lahko skrajšate in spilite že pred kopeljo, lahko pa to storite po njej, pomembno je le, da nohtov na nogi ne pustite predolgih in se s tem izognete vraščanju. Kljub priporočljivi redni domači pedikuri pa svetujemo vsaj občasen obisk v kozmetičnem salonu, kjer se vaših stopal lotijo strokovnjaki. Obisk kozmetičnega salona tako zatre potencialne težave ter nevšečnosti ter pomaga vzdrževati lepa negovana stopala.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in