Nega obraza

Nega obraza

Nega obraza z naravno kozmetiko

 

NOVOST!

Nega obraza 1: (površinsko čiščenje, oblikovanje obrvi, piling, globinsko čiščenje, maska, masaža obraza, ampula, serum, krema, svetovanje) 45€

Nega obraza 2: (površinsko čiščenje, piling, globinsko čiščenje, maska, krema, svetovanje) 38€

Kraljeva nega obraza: (oblikovanje obrvi, površinsko čiščenje, piling, globinsko čiščenje, globinsko čiščenje s pomočjo AHA in BHA kislin, maska, masaža obraza, ampula, serum, krema, svetovanje) 49€

Win up-lift nega oziroma nega s švicarskim ledenim vinom: (oblikovanje obrvi, površinsko čiščenje, piling, masaža obraza, maska, serum , krema, svetovanje) ta nega ima takojšni anti-age učinek) 58€

DETOX NEGE OBRAZA

Pri razstrupljevalnih negah obraza uporabljamo profesionalne izdelke, ki delujejo čistilno in prispevajo k razstrupljanju kože. Razstrupljevalne nege obraza poskrbijo za povečano oksigenacijo, razstrupljanje kože in pospešen metabolizem kožnih celic, rezultat pa je lepa in zdrava koža. V Hiši kozmetike Lišparija nudimo dve različni detox negi obraza:

Razstrupljanje kože obraza z eteričnimi olji

Razstrupljevalna (detox) nega obraza z eteričnimi olji je primerna za nečisto in mastno kožo. Približno 90 minut trajajoča nega vključuje čiščenje in razmastitev, encimski piling, 20 – minutno masažo z aroma pripravkom iz eteričnih olj, peel off masko in zaključno nego s serumom in dnevno kremo.

Cena: 67 €

Razstrupljanje kože obraza z močjo čistega kisika

90 – minutna razstrupljevalna (detox) nega obraza je primerna za vse tipe kože. Detox nega vključuje čiščenje in razmastitev, odstranitev odmrlih kožnih celic z encimskim pilingom, globinsko čiščenje por, pospeševanje mikrocirkulacije z energijsko masko, hidratacijo s peel off masko in razstrupljanje ter dovajanje čistega kisika z masko in 20 – minutno masažo. Nega se zaključi z dnevno kremo ali koži primernim serumom.

Cena: 67 €

Nega obraza je primerna za vse, ki trpijo za problematično kožo in si z domačimi sredstvi ne morejo pomagati. Poznamo veliko problematik kože na obrazu (akne, suha koža, rdečica, pigmentacija itd.). Z redno globinsko nego kože zdravimo in preprečujemo nastanek kožnih težav ter upočasnimo staranje kože.

Obraz je najbolj izpostavljen del našega telesa. Priča tako o našem razpoloženju, kot o negi, ki si jo namenimo. Obraz je nemalokrat najpomembnejši element prvega vtisa, zato, in ker se želimo počutiti dobro v svoji koži, ga je vredno negovati.

Pri negi obraza najprej določimo tip kože, sledi čiščenje, ki ga sestavlja površinsko čiščenje, globinsko čiščenje, čiščenje z ultrazvokom, piling, maska za kožo, serum za nego kože, na koncu pa vas sprostimo z masažo obraza in limfno drenažo obraza.


Nasvet:

Po vsaki negi vsem našim strankam svetujemo kako z nego obraza nadaljujejo tudi doma. Pravilna nega kože je izredno pomembna, še posebej nega obraza. Tega je potrebno očistiti dvakrat dnevno; zjutraj in zvečer. Čiščenja se je najbolje lotiti z mlačno vodo in s čistilnimi sredstvi, ki niso pregroba, saj lahko ta kožo poškodujejo. Prav tako je pomembno kožo temeljito izprati, saj lahko ostanki sredstev za obrazno nego zamašijo pore. Čez dan, še posebej, ko se odpravimo ven in izpostavimo soncu (velja za vsako izpostavitev soncu, ne glede na letni čas), pa je obvezna uporaba sončne kreme. To je potrebno nanesti enakomerno, hkrati pa ne zanemariti pomena zaščitnega faktorja. Za popolno nego obraza in za nego tistih, s težavno kožo, pa je priporočljiva nega v kozmetičnem salonu.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in