Maderoterapija - anticelulitna masaža z valjčki

Maderoterapija - anticelulitna masaža z valjčki

Madero terapija izvira iz kolumbije. V svetu ima terapija z lesom starodavno poreklo iz vzhodnih kultur, kjer se leseni elementi uporabljajo za izvajanje masaže v različne (zdravstvene, sprostitvene). Veliko takih tretmajev je iz kitajske ali indijske medicine.

- Je posebna tehnika masaže za odpravo celulita in preoblikovanja telesa s posebnimi lesenimi pripomočki. Pri madero terapiji se uporabljajo različni leseni pripomočki (valjari), in delujejo različno na problematiko telesa (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, oprava maščobe).

- Madero terapija je alternativa masaži kot tudi različnim aparaturnim tehnikam za odpravo celulita in preoblikovanja telesa. V eni masaži, ki traja najmanj 30 min uporabimo vse pripomočke, vsak pa ima svoj namen. V kolikor delamo noge s trebuhom in boki terapija traja 40 min.

Madero terapija deluje kot:

- suho ščetkanje telesa

- anticelulitna masaža (globoko glajenje, masaža s členki ali pestmi,..)

- kot vakumska masaža z aparati ali ventuzami

- aktiviranje limfe To je razlog, da maderoterapija res učinkuje, tako v boju proti celulitu, kot v preoblikovanju telesa.

Prednost madero terapije je tudi to, da se madero terapevt ne utrudi in madero terapija je tako vedno 100 % izvedena, kar je dobro za stranko in za samega terapevta. Še ena izmed prednosti madero terapije je tudi v tem, da je je zasnovana na uporabi posebej izdelanih pripomočkov iz lesa in zato 100% naravna tehnika, brez alergijskih reakcij na koži.

Kako deluje madero terapija?

Bistvo madero terapije je stimulacija limfne drenaže, ki je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita. S stimulacijo limfe nastane odpravimo toksine iz telesa, zmanjša se obseg, boljši je metabolizem, posledično koža postaja bolj napeta.

Madero terapija se priporoča za:

- odpravo celulita

- odpravo toksinov iz telesa

- preoblikovanje telesa

- odpravo maščobe

- zmanjšanje obsega

- lepši tonus kože

- aktivacijo limfe

- lifting zadnjice

Čas določen za terapijo je za vsak kos lahko do 7 ali 15 minut. Za celotno terapijo pa 30 do 45 minut. Ponovitev se izvaja 6 do 10 x za vsak kos glede na trajanje časa terapije.

Čas oziroma terapija se določi glede na stopnjo celulita. Ravno tako koliko serij bo potrebno ponoviti. Za večjo stopnjo celulita je potrebno narediti včasih tudi 3 serije po 10 obiskov.

Za maderoterapijo je značilna visoka učinkovitost pri odstranjevanju lokaliziranih maščob.

Rezultati, oblikovanje, toniranje, sproščanje, odstranjevanje celulita... so bili 100% pozitivni in so zelo vidni že od prve seje, ob pravilni uporabi različnih lesenih elementi, ki delujejo na lokaliziranih območjih.

Če vzamete paket 10 obiskov, vam podarimo kozmetiko za nadaljevanje nege proti celulitu doma. Da bo učinek še boljši in hitrejši. Vprašajte nas v salonu!

 

Galerija slik

View the embedded image gallery online at:
http://lisparija.si/storitve/maderoterapija#sigProId74511c8082
Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in