Japonska metoda vrisovanja obrvi

Japonska metoda vrisovanja obrvi

Japonska metoda vrisovanja obrvi

Kaj je japonska metoda vrisovanja obrvi ali microblading?

Microblading je primeren za vse, ki ste s svojimi obrvmi nezadovoljni, saj so te prekratke, redke ali pa le niste zadovoljni z obliko. Japonsko vrisovanje obrvi zagotavlja trajne rezultate, kar za stranke pomeni popolno urejenost na vsakem koraku, večjo samozavest in hkrati prihranjen čas zamudnega vsakodnevnega risanja, barvanja in dopolnjevanja obrvi.


Postopek japonske metode vrisovanja obrvi je varen in zagotavlja naraven izgled. Lotimo se ga postopoma in pri tem upoštevamo strukturo obraza ter želje stranke. Najprej želeno obliko poizkusno narišemo in nato digitalno preverimo simetričnost. Ko narisane obrvi popolnoma zadovoljijo želje stranke, izberemo barvo, ki je skladna s pigmentom kože in las. Nato pričnemo z vrisovanjem. To zahteva risanje vsake dlačice posebej, s čimer dosežemo naraven izgled. Postopek vrisovanja ni boleč, rezultati pa so trajni in zagotavljajo urejenost in popoln izgled na vsakem koraku.

 

Barvanje obrvi

Barvanje obrvi je primerno za vse tiste moške ali ženske, ki bi želeli svoje obrvi potemniti ali prekriti sive. Veliko pa se jih odloči za barvanje obrvi po spremembi barve las. V kozmetičnem salonu Lišparija poskrbimo, da obrvi izgledajo naravno in ne odstopajo od vašega tena kože in barve las. Vsem svetujemo ob izbiri odtenka barve na podlagi več letnih izkušenj.

Obrvi vam poleg barvanja tudi uredimo in populimo.

 

Galerija slik

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in