O nas

O nas

Hiša kozmetike Lišparija je svoja vrata odprla leta 2010. Od tedaj si v Lišpariji prizadevamo čim bolje skrbeti za želje in udobje svojih strank. Tretmaji, ki jih izvajamo, so varni in neboleči, predvsem pa se pred tem vedno posvetimo koži, jo preučimo in se postopka lotimo kožnim značilnostim primerno. Svojim strankam ponujamo pester izbor kozmetičnih storitev, ki pa jih, glede na želje in potrebe, tudi redno dopolnjujemo. Z namenom čim temeljitejšega pristopa h kozmetičnim storitvam svoje znanje in potrebno opremo redno nadgrajujemo, s tem pa tudi ponudbo.


Z zavedanjem, da se lepota prične z zdravjem, je v našo ponudbo poleg lepotnih storitev vključenih tudi nemalo takšnih, ki skrbijo za zdravje telesa.


K nam se lahko obrnete po depilacijo, manikuro, geliranje in podaljševanje nohtov, pedikuro, ličenje, oblikovanje obrvi, microblading (japonska metoda vrisovanja obrvi), podaljševanje trepalnic, nego obraza in anticelulitni tretma. Ker se zavedamo, da se lepota prične z zdravjem, pa poleg lepotnih storitev nudimo tudi takšne, ki srbijo predvsem za zdravje in sprostitev. Ročna limfna drenaža deluje protibolečinsko, protistresno in izboljša odpornost telesa, protistresno deluje tudi masaža celega telesa, ki zagotavlja hitrejšo regeneracijo tkiva. Med kozmetične storitve, ki niso le lepotnega pomena, ampak skrbijo tudi za zdravje, prav tako sodita manikura in pedikura, ki rešujeta in preprečujeta glivične okužbe, vraščene nohte, kurja očesa in ostale nevšečnosti. Velik pomen pa pripisujemo tudi zdravju kože obraza. Gre za najbolj izpostavljen del telesa, ki je zato pogosto vzrok nesamozavesti. Aken, brazgotin, hiperpigmentacije in pomanjkanja tonusa se lotimo z diamantnim pilingom, ki tovrstne težave zavira in njihove posledice vidno odpravlja.


Kozmetične storitve, ki jih nudi Hiša kozmetike Lišparija, so namenjene ženskam in moškim. Prav tako so naše storitve primerne najstnikom in najstnicam kot tudi zrelim ženskam in moškim.
Strankam Lišparije pa nudimo tudi darilne bone, ki lahko razveselijo vaše bližnje.  

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in