Nasveti

Razstrupljanje, drugi del

Predstavitev razstrupljevalnih neg obraza in telesa

V prejšnjem prispevku smo govorili o spomladanskem razstrupljanju. Poleg zdrave dnevne rutine, ki vključuje dovolj spanca, vode, rekreacije in zdrav jedilnik, smo za konec omenili tudi razstrupljevalni tretma, ki ga nudimo v Hiši kozmetike Lišparija. V pričujočem prispevku bomo detoxu nege obraza in telesa namenili nekoliko več besed in vam ponudili krajše opise neg, ki jih izvajamo v našem salonu.

Detox nege so namenjene čiščenju in razstrupljanju kože. Poživijo presnovo in poskrbijo za izboljšanje splošne strukture kože. Pri detox negah v Hiši kozmetike Lišparija uporabljamo kozmetične izdelke, ki povečujejo oksigenacijo in razstrupljanje kože ter pospešujejo metabolizem kožnih celic. Rezultat je zdrava in lepa koža.

V kolikor se odločite za razstrupljevalni negovalni tretma, lahko izbirate med štirimi različnimi negami. Za vse vrste kože je primerna Afro – detox medgeneracijska nega, ki se obraza loti celostno. Z nego poskrbimo za odstranitev kožnih celic in izenačitev tena kože, sledi globinsko čiščenje por, nato z globinsko masko pospešimo mikrocirkulacijo, s peel off masko poskrbimo za hidratacijo in na koncu z masko in kremo, ki dovajata čisti kisik, poskrbimo za razstrupljanje kože.

Za nečisto in mastno kožo je primerna Aroma – detox nega, ki poskrbi za razstrupljanje nečiste in mastne kože obraza. Pri tem uporabljamo eterična olja s prečiščevalnim delovanjem. Nega se prične s čiščenjem in razmastitvijo, sledi encimski piling, nato masaža obraza z aroma pripravkom. Po masaži na obraz, vrat in dekolte nanesemo peel off masko, nato pa nego zaključimo s serumom in dnevno kremo. Poleg zagotavljanja zdravega videza kože, nega deluje tudi sprostitveno in protistresno.

Poleg nege obraza, nudimo tudi nego telesa. Spa – detox nega telesa je osvežilna nega, ki kožo revitalizira in poživljajoče deluje tudi na splošno počutje. Nega deluje prečiščevalno, pomlajevalno, poskrbi pa tudi za izboljšanje tonusa kože. Poleg pilinga in maske, nega vključuje tudi 20-minutno masažo z energijskim balzamom.

Izvajamo tudi anticelulitno detox nego telesa (Lipo – detox). Nega poživi mikrocirkulacijo kože, spodbudi limfni obtok ter aktivira lipolizo. Rezultat nege je, poleg razstrupljanja, vidno zglajena koža.

Razstrupljanje je za zdravo telo ključnega pomena, zato velja v dnevno rutino vnesti nekaj zdravih navad. Detox nege so ob upoštevanju zdrave prehrane, gibanju in primernemu počitku zadnji člen, ki razstrupljevalni tretma poveže v celoto. Zavedamo se, da ob napornem delavniku, družinskem življenju in prostočasnim dejavnostim nimate vedno časa za obisk kozmetičnega salona, zato smo vam v Hiši kozmetike Lišparija na voljo tudi za nasvete o domači negi in uporabi ustreznih kozmetičnih produktov za detox nego.

(povzeto po Afrodita Detox od A do Ž, seminar s praktično delavnico, 2017)

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in