Nasveti

Praznični čas in bleščice

Še malo pa nas bodo ob prihodu iz službe pozdravile ulične svetlobne okrasitve, ki napovedujejo zimo in praznične dni. S prazniki pa prihaja tudi mnogim najpomembnejša noč v letu. Današnji kratki prispevek se bo dotaknil novoletnega make up-a.

Doma, s prijatelji, na mestnem trgu, v najljubši restavraciji ali nočnem klubu, kjer koli že, po navadi si za najdaljšo noč v letu želimo blesteti, nekatere tako z obleko, kot tudi s popolnim make up-om. In tu se odpre morje variacij in neskončen teren, ki ga, kot kozmetični salon, ki se aktivno ukvarja tudi z ličenjem, ne more spregledati.

Prvo pravilo ličenja je, da se, kot pri oblačilih, v izbranih barvah in oblikah dobro počutimo. Trendi, videni na modnih pistah, predvsem na tistih z visoko modo, so tako navadno nekaj, čemur se je dobro, če nas le ne mika preveč, izogniti v čim večjem radiju. Poleg tega, da gre tu navadno za maske, ki so bolj primerne odru kot make up-u za zabavo s prijatelji, je pri tem pomemben še en dejavnik, in sicer zavedanje, da je to maska, ki jo je skrbno snoval in več ur ustvarjal mojster ličenja z vsemi svojimi izdelki in pripomočki.

Pri uspešnem rezultatu prazničnega ličenja, ob katerem se bomo počutili dobro, je ključno tudi to, da se ne zaletimo v bojne barve, ki so praznično oplemenitene z bleščicami. Za opaznost bodo sicer te zagotovo poskrbele, sploh, če želimo postati premikajoča se zbirka idej za okrasitev božične jelke ali ostalega hišnega okrasja. V kolikor bi želele poglede prejemati tudi s kakim drugim razlogom, pa je ključno, da izberemo barve, ki nam ustrezajo, ki so nam všeč, ki pašejo barvi naših oči in tenu naše kože. Če se ujemajo tudi z izbranimi oblačili, še toliko bolje. Tu nikakor ne želimo reči, da se gre izogibati vsemu, kar se blešči in sveti. Bleščice imamo radi, vendar jih velja, za estetski rezultat, odmerjati zmerno. Če se torej odpravljate na zabavo, za katero je jasno, da je med drugim namenjena tudi tekmovanju v čudovitosti in urejenosti, se lahko o ustrezni podlagi in načinu ličenja posvetujete tudi v kozmetičnem salonu. V Hiši kozmetike Lišparija vas za najdaljšo noč v letu tako naličimo, kot tudi svetujemo o koži primernih izdelkih.

Trendi ali ne, ključno je, da ste s svojim make up-om zadovoljne. Za dodatke, ki dajejo videz zapeljivosti brez truda, pa smo tu mi. Piko na i vsakemu make up-u zagotovo postavijo skrbno oblikovane obrvi. Te so ključnega pomena pri videzu našega obraza. Mi vam jih oblikujemo in po potrebi pobarvamo, lahko pa se naročite tudi na vrisovanje obrvi z japonsko metodo, ki ima dolgotrajne učinke. Za še polnejši pogled pa poskrbijo podaljšane trepalnice, ki izpod naših rok izgledajo popolnoma naravno. S 3D metodo podaljševanja trepalnic vas za vsaj en mesec odrešimo zamudnega mazanja z maskaro. Trepalnice vam lahko le zgostimo, lahko pa jih po vaših željah tudi podaljšamo. Pri podaljševanju trepalnic nam je na prvem mestu varnost in skrb za zdravje strank, kar pomeni, da uporabljamo le kakovostne materiale, ki očem in koži ne škodujejo. Pri metodi  podaljševanja trepalnic, kot tudi pri ostalih storitvah, prisegamo na naraven videz, ki doseže estetski učinek.

Če vseeno prisegate le na naravno, pa smo tu za vas tudi za svetovanje o uporabi kozmetike in o minimalnih potezah ličenja, ki lahko le prekrijejo kako nepravilnost. Make up ali ne, najlepši smo, kadar se tako počutimo. Če se odločimo za praznični make up, je tako najvažneje, da je ta barvno in količinsko ustrezen našemu obrazu in našemu počutju. Za pomoč in nasvet pa je Hiša kozmetike Lišparija vedno tu za vas.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in