Nasveti

Še ena »težava« zaposlene ženske

Ker smo dame vedno in povsod, si tudi na morju želimo biti urejene. Vseeno pa se nam tistih nekaj dni dopusta ne ljubi dnevno skrbeti za manikuro in se ukvarjati z britjem nog. Vemo namreč, da morska (ali katerakoli druga) voda ne vpliva najbolje na obstojnost laka za nohte, kar pomeni, da domača manikura po treh dneh namakanja in plavanja hitro popusti. A vseeno obstaja rešitev, ki omogoča brezskrbno kopanje in vedno urejen videz – geliranje in permanentno lakiranje nohtov.

Še dobro, da imamo kozmetične salone. Tam lahko v nekaj urah poskrbimo za depilacijo, pedikuro in manikuro ter popolno urejene zakorakamo v dopust. Prednost profesionalne nege pa je poleg lepega izgleda, ki nam ga ta podari, tudi ta, da navadno za nego v salonu porabimo mnogo manj časa, kot če bi se je lotili doma, hkrati pa so rezultati dela strokovnjakov po navadi občutno trajnejši.

Rešitev za dopust brez zapravljanja časa za lepotičenje je obisk kozmetičnega salona in, če si želimo popolne manikure, je dogovor geliranje ali permanentno lakiranje nohtov. Če ste slučajno ene tistih, ki vam besedi »gelirani nohti« prikličeta v spomin debele lopataste in vidno umetne nohte, naj vas potolažimo, da pri nas naredimo vse, da bi bili nohti čim bolj obstojni, hkrati pa bi izgledali čim bolj naravno. Predvsem pa nam je na prvem mestu zdravje vaših nohtov. Teh se lotimo nežno in previdno ter vseskozi prisegamo na obstojne in zdravju neškodljive materiale, ki vaših nohtov ne uničujejo.

Kaj pa vedno gladke noge? Tudi to vam lahko omogočimo, vendar boste morale malce počakati. Po koncu poletnih mesecev zopet pričnemo z laserskim odstranjevanjem dlak, ki po nekaj obiskih za seboj pusti kar 80% trajno zmanjšanje poraščenosti. Dokler bomo kožo še izpostavljale soncu, pa je nekajtedenska rešitev depilacija.

V kolikor za obisk salona nimate časa in urejenim nohtom na dopustu ne pripisujete večjega pomena, je za vas čisto ustrezna domača nega. Tistim, ki vam je lepotičenje pomembno in se zaradi tega tudi bolje počutite, pa smo v Lišpariji na voljo celo poletje.

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in