Nasveti

Japonska metoda vrisovanja obrvi (microblading)

Že na prvi pogled vidne in pogosto smešne so lahko težave z »umetnimi obrvmi«. Gre za vrisane obrvi, ki takšne ostanejo nekaj časa (navadno leto do dve). Kje se lahko zalomi? Že v samem začetku. Bistvo vrisanih obrvi je seveda v tem, da prekrijemo dele, kjer nam obrvi ne rastejo in si vrišemo želeno obliko. Pa vendar je težavno, če nas to zavede. Obliko seveda lahko prilagodimo svojim željam, vseeno pa ob tem ne gre zanemariti oblike obraza, barve kože in las, sicer lahko »lepotni poseg« izpade neprimerno. Kar pa je lahko malce nerodno, saj gre za trajno vrisane obrvi, ki bodo v veliki meri takšne še najmanj leto dni. Tudi tu gre pred samo izbiro preveriti kozmetični salon, saj se za vrisovanje obrvi uporablja mikro rezilo, ki mora biti ustrezno, predvsem pa sterilno.

Ko smo obdelali, kaj vse gre lahko narobe, predstavimo še pozitivne strani microbladinga (japonske metode vrisovanja obrvi) in podaljševanja trepalnic. V Hiši kozmetike Lišparija dajemo glavni poudarek na varne in neboleče tretmaje. Tako pri microbladingu kot pri 3d metodi podaljševanja trepalnic prisegamo le na najbolj kakovostne materiale, hkrati pa se pred vsakim tretmajem ali posegom stranki posvetimo, preučimo njeno kožo, morebitne posebnosti ali težave in po informiranju o željah stranke pričnemo z delom. Tako microbladinga kot  podaljševanja trepalnic se lotimo upoštevajoč specifike obraza stranke, hkrati pa si prizadevamo doseči naraven videz in izpopolniti samozavest naših strank.

Podaljšanje trepalnice, skupaj z vrisanimi obrvmi so lahko estetska dopolnitev, ki vas bo naredila bolj samozavestne in vas hkrati razbremenila zamudnega vsakodnevnega ličenja. V Hiši kozmetike Lišparija prisegamo na naraven izgled, ki pa hkrati pomeni trajno urejenost. Kakovostna izvedba microbladinga in podaljševanja trepalnic je lahko dobro delo za lastno samopodobo in pozitivna izkušnja, ki vašo lastno lepoto le še oplemeniti.

Preberite več o storitvi japonskega vrisovanja obrvi ali microbladinga.

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in