Nasveti

Podaljševanje trepalnic

Naj napovemo, o čem bo tekla beseda v pričujočem prispevku. O modnih smernicah je navadno govora predvsem v navezavi z oblačili in obutvijo, pogosto je moda omenjena tudi v prispevkih, ki predstavljajo nove pričeske, a vendar ta močno posega tudi v, manjkrat omenjene, kozmetične salone. Vidna primera sta podaljšane trepalnice in vrisane obrvi. Modni trend je jasen, kje pa je tu skrb za zdravje? Ta naj bi bila samoumevna in naj nam o njej ne bi bilo treba izgubljati besed. Pa vendar poznamo več primerov, ko je imel obisk pri kozmetičarki, ki naj bi za stranko pomenil pozitivno izkušnjo, torej čudovit pogled, z zapeljivimi trepalnicami, za posledico neestetski videz in bolečine zaradi prevelike teže trepalnic ali celo vnetje očesa.

Kako je to mogoče? Trg je nasičen s ponudbami z velikim cenovnim razponom. Zavedamo se, da cene tovrstnih storitev niso nizke in da je v času, ko povprečna plača ni zavidanja vredna, vseeno pa nas mediji »silijo« v konstantno urejenost po zadnji modi, najlažja izbira tista, ki je najcenejša. Ne moremo z gotovostjo reči, da višja cena zagotavlja kakovost, a ponudba z izrazito nižjo ceno od povprečja gotovo ni varna izbira. Ko govorimo o varnosti, ciljamo na uporabo primernih materialov. Govorimo predvsem o lepilu za trepalnice, ki je lahko, če je »ceneno«, zdravju precej nevarno. Prav tako pa je lahko nevarno podaljševanje trepalnic pri neizkušeni osebi oz. pri osebi, ki se za to ni primerno izobrazila in usposobila. Že, na videz nedolžna, uporaba pretežkih trepalnic lahko vodi do velikih, tudi trajnih, težav. Gre vsekakor za storitev, ki se je ne splača opraviti v dnevni sobi »sestričnine prijateljice«.

Zakaj je 3D metoda podaljševanja trepalnic v Lišpariji popolnoma varna?

  1. Zato, ker boste vsaj za en mesec pozabile na nanašanje maskare.
  2. Zato, ker s to metodo prilepimo 3 umetne trepalnice na eno naravno.
  3. Zato, ker so trepalnice prilepljene samo na stičišču in ne na celotni naravni trepalnici.
  4. Zato, ker uporabljamo kakovostno lepilo, ki ne vsebuje formaldehida (ne draži oči).
  5. Zato, ker trepalnice, zaradi sistema 3 na 1, niso trde in moteče.
  6. Zato, ker izgledajo bolj naravno, kot metoda 1 na 1.

Živimo v času, ko modne smernice prodirajo na vsa področja našega življenja. V Hiši kozmetike Lišparija sledimo modnim trendom in smo odprti za novosti ter želje in potrebe strank, zato svoja znanja vedno znova dopolnjujemo in nadgrajujemo. Ne glede na trende pa je za nas na prvem mestu vedno zdravje!

Naročite se kar preko spleta :)

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in