Nasveti

Lepa koža ne zasije v svoji popolnosti, če ni zdrava in negovana. Za to pa lahko poskrbimo že doma. Z zaužitjem zadostne količine vode in vitaminov ter z zadosti dolgim spancem poskrbimo, da je naša koža zgleda sveže in ne utrujeno. Pravilna nega kože je izredno pomembna, še posebej nega obraza. Za sijočo in zdravo kožo pa je priporočljivo tudi redno čiščenje obraza in uporaba koži primernih krem. Dodaten korak k zdravemu in lepemu obrazu pa je nega obraza v kozmetičnem salonu, ki se pravilno in sterilno loti ogrcev in ostalih kožnih nadlog ter obraz sprosti s prijetno in sprostitveno masažo.

Obraz očistitite dvakrat dnevno; zjutraj in zvečer. Čiščenja se je najbolje lotiti z mlačno vodo in s čistilnimi sredstvi, ki niso pregroba, saj lahko ta kožo poškodujejo. Prav tako je pomembno kožo temeljito izprati, saj lahko ostanki sredstev za obrazno nego zamašijo pore. Čez dan, še posebej, ko se odpravimo ven in izpostavimo soncu (velja za vsako izpostavitev soncu, ne glede na letni čas), pa je obvezna uporaba sončne kreme. To je potrebno nanesti enakomerno, hkrati pa ne zanemariti pomena zaščitnega faktorja.nega-obraza

Ker se bliža zimski čas in z njim zimi primerno vreme, prav tako ne smemo pozabiti na spremembo nege naše kože. V ogrevanih prostorih, kjer pozimi preživimo največ časa, primanjkuje vlage, kar našo kožo izsuši. Koža tako potrebuje še več hranljivih snovi kot sicer. Pomembno jo je oskrbeti z zadostno količino vlage in jo nahraniti s hranljivimi kremami. Za nego kože po telesu so priporočljiva olja ter maske in kreme, seveda izbrane glede na tip kože. Hkrati pa ne smemo pozabiti na zaščito pred UV žarki. Pravilna nega kože skupaj z zaužitjem zadostne količine vode (na kar pozimi radi pozabimo) vodi do zdravega in lepega videza.

Redna obrazna nega ne pripomore le k vedno brezhibnemu izgledu, temveč tudi preprečuje nastajanje in kopičenje dermatoloških težav. Gladko kožo na obrazu je moč doseči in vzdrževati s posebnim načinom nege, ki nadzorovano in postopoma lušči odmrle celice povrhnjice, hkrati pa kožo obnavlja in pomlajuje. Gre za diamantni piling, ki vsem, brez kožnih težav, kožo le očisti in izpopolnjuje njen izgled, tistim, ki se spopadajo z aknami, hiperpigmentacijo, mastno kožo, gubicami in podobnim, pa kožo postopoma izboljšuje ter zavira nastanek novih kožnih nadlog. Z nekaj zaporednimi posegi bo vaša vidno čistejša in bolj mladostna. Izboljšanje pa je opazno že po prvem posegu. Na sram in zamudno zakrivanje in prekrivanje obraza z veliko količino ličil lahko po rednih postopkih diamantnega pilinga pozabite.

O primernih kozmetičnih pripomočkih in dodatni negi pa se lahko posvetujete z nami. Pri negi obraza najprej določimo tip kože, sledi čiščenje, ki ga sestavlja površinsko čiščenje, globinsko čiščenje, čiščenje z ultrazvokom, piling, maska za kožo, serum za nego kože, na koncu pa vas sprostimo z masažo obraza in limfno drenažo obraza. Pri negi uporabljamo učinkovito in naravno kozmetiko Phyto5™. Metoda Phytobiodermie™ je energetska nega kože, ki temelji na tradicionalni kitajski medicini. Po vsaki negi vsem našim strankam svetujemo kako z nego obraza nadaljujejo tudi doma.

Če potrebujete profesionalno nego obraza ali diamantni piling nam pošljite želen termin ali nas pokličite na 040 711 611. Prav tako nas lahko pokličete, če potrebujete le nasvet ali posvet :)

 

 

Facebook Twitter Google+ Pinterest
×

Log in