Notice: Undefined offset: 1 in /home/lisparija/public_html/plugins/system/k2/k2.php on line 702
Nasveti - Hiša Kozmetike Lišparija

Nasveti


Deprecated: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; plgContentJw_sigpro has a deprecated constructor in /home/lisparija/public_html/plugins/content/jw_sigpro/jw_sigpro.php on line 19
8 najpogostejših vprašanj o permanentno podaljšanih trepalnicah

 

8 najpogostejših vprašanj o permanentno podaljšanih trepalnicah

Permanentno podaljševanje trepalnic je modni trend, ki je tako med mladimi kot tudi med starejšimi damami zelo priljubljen. Podaljšane trepalnice poskrbijo za urejen in privlačen videz na vsakem koraku, hkrati pa pomenijo prihranek časa pri ličenju.

Z zanimanjem se je povečala tudi ponudba. Na trgu je veliko produktov, ki omogočajo cenovno zelo ugodno podaljševanje trepalnic, kar pa je lahko zdravju škodljivo. Podaljševanje trepalnic zahteva posebno pozornost. Pred samim podaljševanjem je potrebno preučiti naravno strukturo trepalnic in to tudi upoštevati. Poleg pazljivosti in skrbnosti pri izvedbi pa je ključnega pomena uporaba najkakovostnejših materialov, ki ne povzročajo vnetij in alergij. Z rastjo priljubljenosti permanentno podaljšanih trepalnic se zastavlja tudi vse več vprašanj.

Med pogosto zastavljenimi vprašanji smo zbrali osem najpogostejših. Odgovarjala je strokovnjakinja za podaljševanje trepalnic (t.i. lash stilistka) Alenka Štimec.

Preberite več
Pomen pravilnega odstranjevanja ličil

 

Čiščenje kože

Pomen pravilnega odstranjevanja ličil

V prejšnjem prispevku smo se dotaknili ustrezne izbire ličil, tokrat pa bomo nekaj besed namenili odstranjevanju le – teh. Zakaj sploh razpredati o tem? Saj je vendar vsem jasno. Prodajne police so polne najrazličnejših sredstev za odstranjevanje ličil in vsaka dama ima doma vsaj tri različne čistilne izdelke. V kolikor teh nimamo pri roki, pa si lahko vedno in povsod pomagamo z vodo in milom. Pa je res tako? Je res vseeno, s čim si odstranimo ličila in očistimo obraz?

Preberite več
Ličenje in sestavine, ki se jim velja izogniti

 

Ličenje in sestavine, ki se jim velja izogniti

Večina urejenih dam, od srednješolk pa do zrelih žensk, se dnevno srečuje z ličili. Le – ta služijo za »polepšanje« obraza, poudarjanje tistih delov, na katere smo že tako ponosne, ali pa le za osvežitev jutranjega zaspanega videza. Tako popolna preobrazba, kot skoraj nevidna osvežitev pa navadno zahtevata nanos različnih ličil, ki skozi pore pronicajo v naš limfni sistem in dalje v krvni obtok. Za dame, ki dnevno nanašajo veliko ličil, zato ni nepomembno, katera ličila uporabljajo.

Preberite več
Kako izbrati pravo metodo lepotičenja?

 

Modni trendi ali novodobne frustracije?

Kako izbrati pravo metodo lepotičenja

Revije, reklame, Facebook profili, Youtube posnetki, plakati ob cestah … tako družbeni mediji, kot tudi naša okolica nas dnevno nagovarjajo k storitvam in metodam, ki nam bodo zagotovile popolni videz, po katerem naj bi hrepeneli. Četudi zase vemo, da smo razmišljujoči posameznik, na katerega reklamni oglasi in trenutni trendi ne vplivajo, pa so manipulativna orodja, po katerih rada poseže velika večina ponudnikov lepotnih inovacij, pogosto zelo močna ali celo premočna. Če nas na prvo žogo ne premami obljuba lepšega izgleda in posledično večje samozavesti, nas dandanes pogosto prepriča argument prihranka denarja, predvsem pa časa. Za prosti čas, ki ga bomo lahko preživeli s prijatelji, družino ali v samoti, ob svoji najljubši knjigi ali drugi sproščujoči aktivnosti, pa smo pripravljeni storiti marsikaj. V tem prispevku se bomo posvetili modnim trendom lepotičenja, ki so lahko odrešitev, ali pa nočna mora.

Preberite več
»Le še tole naredim in grem na dopust«

Boj proti stresu za polno življenje

Bliža se novo leto in z njim nekaj težko pričakovanih dni oddiha. Sliši se čudovito, kot v filmu. Družinsko druženje in prosti čas s prijatelji. Spanec bomo podaljšali za kako uro, dve ali tri, predajali se bomo kulinaričnim dobrotam, dnevne sobe bodo polne smeha naših najljubših gostov, lahko se bomo brez časovnega pritiska usedli pred televizijo in odkljukali vse filme, ki smo jih celo leto zbirali na seznamu »nujnih ogledov«, brez skrbi in slabe vesti bomo budni pozno v noč, naslednji dan pa se bomo zbudili polni dobre volje, saj nam še ne bo treba na delo. Pa bo res tako? Se, ko se nam ponudi priložnost nekajdnevnega dopusta, res znamo sprostiti, odmisliti službene skrbi in le uživati v družbi družine, prijateljev ali sami s seboj in svojimi najljubšimi hobiji? Brez preganjavice, slabe volje, pritiskov ali slabe vesti? Če je vaš odgovor pritrdilen, vam uspeva nekaj, kar vse več ljudem predstavlja težavo, vendar bi za zdravo in polno življenje morali to znati vsi. A govoriti oz. pisati je vedno lažje kot storiti. Ob koncu leta bomo nekaj besed namenili nujnosti sproščanja in uživanja v prostem času.

Preberite več
Nega kože pozimi

Prihaja zima in z njo temperaturne razlike, ki imajo na našo kožo večji vpliv, kot jim ga morda pripisujemo. Kožo zunaj izpostavljamo hladnemu in vlažnemu zraku, notri pa je zaradi ogrevanja zrak topel in suh. Menjavanje temperatur za kožo pomeni šok, ki pa ga lahko blažimo s pravilno nego. Zaščititi jo moramo pred zunanjim zrakom in hkrati pred izsušitvijo, ki kožo naredi suho, srbečo in razdraženo.

Preberite več
Podočnjaki in kako se jih znebiti

Že kak mesec zgodnja jutra niso več tako jutranja, ampak nam vzbujajo občutek, kot da bi se zbudili sredi noči. In bližja, ko je zima, temnejša je »jutranja noč«. Občutek, da bi morali spati še vsaj nekaj ur, pa potrdi prvi jutranji pogled v ogledalo. Če ste ena tistih srečnic, ki se zbudite kot dame v reklamah, verjetno veste, da vam zavida ves ženski svet, ta prispevek pa za vas skoraj zagotovo ne bo imel teže. Namenjen je namreč vsem tistim, ki se, poleg poleg jutranjega »ojoj« v ogledalu, srečujemo še z zvestimi, bolj ali manj izrazitimi, podočnjaki.

Preberite več
Nega obraza poleti

Radi imamo poletje, kaj pa naša koža?

Poletje je čas, ko se predajamo soncu in uživamo v vročih dneh, si včasih želimo, da bi bilo kako stopinjo hladneje in se z navdušenjem nastavljamo vsaki sapici, celo močnemu vetru. Vse to pa pusti posledice na naši koži, četudi te niso opazne. Tako je, zopet bomo nekaj besed namenili negi obraza.

Preberite več
Poletna sprostitev in sončne kreme

Juhuhu, poletje je tu! Dnevi sprostitve in oddiha se bližajo, z njimi pa tudi nekaj nevarnosti, katerim se s pravo nego in pozornostjo lahko izognemo. V pričujočem prispevku bomo nekaj besed namenili zaščiti pred soncem.

Znano je, da nas sonce ne more opeči le med ležanjem na plaži, zato se velja zaščititi ob vsakem dnevnem izhodu iz zaprtih prostorov. Sonce nas namreč doseže tudi, ko s prijateljico v mestu pijemo kavo, tečemo po gozdnih potkah ali sprehajamo psa, nedolžna pa ni niti senca, v katero se skrijemo pred vročim soncem.

Preberite več
Lahka malica za lahkoten dan

V prejšnjih prispevkih smo se že dotaknili spomladanskega razstrupljanja in razstrupljevalne nege obraza ter telesa. Pri razstrupljanju smo omenjali tudi prehrano. Ta je namreč pogosto  glavni krivec za slabo počutje ali pa poskrbi za lahkoten in prijeten dan. V tem prispevku ne bomo razčlenjevali razstrupljevalnih kur, ampak se bomo dotaknili primerne in zdrave prehrane na delovnem mestu.

Preberite več
Razstrupljanje

Razstrupljanje, drugi del

Predstavitev razstrupljevalnih neg obraza in telesa

V prejšnjem prispevku smo govorili o spomladanskem razstrupljanju. Poleg zdrave dnevne rutine, ki vključuje dovolj spanca, vode, rekreacije in zdrav jedilnik, smo za konec omenili tudi razstrupljevalni tretma, ki ga nudimo v Hiši kozmetike Lišparija. V pričujočem prispevku bomo detoxu nege obraza in telesa namenili nekoliko več besed in vam ponudili krajše opise neg, ki jih izvajamo v našem salonu.

Preberite več
Pozdravljena, pomlad!

Kako svoje telo napolniti za energijo in veselo zakorakati v nov letni časZima je čas toplih oblačil in okusnih jedi, ki pa so po navadi mastne, težke in močno začinjene. Zunaj smo izpostavljeni nizkim temperaturam, zato se doma, v službah in ostalih notranjih prostorih radi grejemo, grelne naprave pa pogosto izsušijo zrak, kar se pozna tudi na naši koži. Kaj želimo povedati? Zimske navade in razvade po koncu zime na našem telesu pogosto kažejo posledice, ki jih moramo za lahkoten vstop v pomlad v čim večji meri odpraviti.

Preberite več
Podaljševanje nohtov – doma ali v kozmetičnem salonu?

Priljubljena manikura

Katera je vaša prva asociacija, ko zaslišite ali pa zasledite besedi kozmetični salon? Lišpanje, lepotičenje, depilacija, … za prvo mesto se pri večini zagotovo bori tudi manikura. Gre za zelo priljubljeno kozmetično storitev, ki jo ženske vseh starosti koristijo v vseh njenih variacijah in oblikah. V tem prispevku se bomo torej dotaknile ene najbolj zaželenih storitev s palete kozmetičnih ponudb, ki osrečuje in krasi ženske po vsem svetu (ali pa skoraj po vsem ...)

Preberite več
Kozmetični saloni niso le hram ženskih lepotičenj

V novo leto velja zakorakati z novim valom energije, držati se starih, dobrih, navad, slabe pa spremeniti oz. se od njih v celoti posloviti. Skrb za telo je zagotovo ena tistih navad, ki jih gre obdržati. To si namreč dolgujemo. S skrbjo za svoje telo si podaljšujemo življenje in prispevamo k lastni samozavesti. Sliši se preprosto, pa vendar temeljita skrb za telo zahteva trud in pozornost na vsakem koraku.

Preberite več
Trendi in ličenje

Praznični čas in bleščice

Še malo pa nas bodo ob prihodu iz službe pozdravile ulične svetlobne okrasitve, ki napovedujejo zimo in praznične dni. S prazniki pa prihaja tudi mnogim najpomembnejša noč v letu. Današnji kratki prispevek se bo dotaknil novoletnega make up-a.

Doma, s prijatelji, na mestnem trgu, v najljubši restavraciji ali nočnem klubu, kjer koli že, po navadi si za najdaljšo noč v letu želimo blesteti, nekatere tako z obleko, kot tudi s popolnim make up-om. In tu se odpre morje variacij in neskončen teren, ki ga, kot kozmetični salon, ki se aktivno ukvarja tudi z ličenjem, ne more spregledati.

Preberite več
Bliža se noč čarovnic!

 

Bliža se noč čarovnic, ki je verjetno najbolj priljubljena v Ameriških državah, kjer je znana kot Halloween. Preden se lotimo grozljivih make up-ov, namenimo nekaj besed zgodovini običaja šemljenja in maskiranja na ta dan.

Preberite več
Lasersko odstranjevanje dlak

Prihaja idealen čas za lasersko odstranjevanje dlak

Prihaja čas toplih puloverjev in dolgih plaščev, čas, ko se bomo najbolje počutile toplo oblečene in nas niti privlačnost razgaljenih ramen ne bo prepričala, da zamenjamo svoj najtoplejši puli. Kljub temu, da kože ne bomo kazale še nekaj mesecev, pa je zdaj odličen čas, da se na tople mesece pripravimo.

Preberite več
Obrazne maske za domačo nego

SKBIM ZA SVOJ OBRAZ

Obrazne maske za domačo nego

 

Obraz in roke sta najbolj izpostavljena dela našega telesa, pomembna sta pri prvem vtisu in okolici zgovorno podajata zgodbo o naši starosti, negi in načinu življenja. V tem prispevku bomo govorili o negi obraza. Temu navadno, ko se odpravljamo ven ob posebni priložnosti ali pa tudi vsak dan, posvetimo največ pozornosti. Vseeno pa le z ličenjem ne moremo doseči zdrave kože. Za to je potreba posebna nega. To si seveda lahko privoščimo v kozmetičnem salonu, kjer se strokovnjaki posvetijo našemu tipu kože in zdravstveni zgodovini ter se nege lotijo s kakovostnimi sredstvi. Hiša kozmetike Lišparija obrazni negi posveča posebno pozornost, zato svojim strankam nudi nego obraza z naravno kozmetiko, diamantni piling in za tiste s problematično kožo tudi preverjeno učinkovit laserski tretma, ki zdravi akne in odstranjuje pigmentne madeže. Salonske storitve v Hiši kozmetike Lišparija so preverjene, zanesljive, varne in učinkovite. Vseeno pa vam želimo tu predstaviti nekaj enostavnih rešitev za nego doma.

Preberite več
Kako do popolne urejenosti na dopustu

Še ena »težava« zaposlene ženske

Ker smo dame vedno in povsod, si tudi na morju želimo biti urejene. Vseeno pa se nam tistih nekaj dni dopusta ne ljubi dnevno skrbeti za manikuro in se ukvarjati z britjem nog. Vemo namreč, da morska (ali katerakoli druga) voda ne vpliva najbolje na obstojnost laka za nohte, kar pomeni, da domača manikura po treh dneh namakanja in plavanja hitro popusti. A vseeno obstaja rešitev, ki omogoča brezskrbno kopanje in vedno urejen videz – geliranje in permanentno lakiranje nohtov.

Preberite več
Manikura v salonu in doma

Urejene roke za samozavest in dober prvi vtis

Marsikatera ženska bi se strinjala, da so roke ogledalo človeka. Posvečali pozornost rokam naših sogovornikov ali ne, pa se verjetno vsaka ženska dobro počuti, kadar ima urejeno manikuro. Tega se zavedajo tudi kozmetični saloni, zato nam nudijo vedno bolj pester nabor storitev, ki skrbijo za lepotičenje naših rok in nohtov. 

Preberite več
Poletna nadloga: Miti in resnice o celulitu

Poletna nadloga

Miti in resnice o celulitu

Mnoge izmed nas v poletnih mesecih z žalostjo, jezo in obupom pogledujemo svoje noge, zadnjico in tebuščke v ogledalu in si mislimo: »Zakaj je napadel ravno mene?« Govorimo seveda o težavi, s katero se v večji ali manjši meri srečuje 80% nizkih, visokih, suhih, debelih, športnic in nešportnic, skratka večina vseh žensk, ne glede na postavo. V današnjem prispevku bomo torej razglabljali o nam vedno zvestem - celulitu.

Kljub temu, da se nam, ko se prvič v letu oblečemo v kopalke, zdi, da je vse huje in da takšne že ne moremo na plažo, je navadno situacija vsaj desetkrat manj zastrašujoča. Toliko napak in nepravilnosti, kot jih vidimo same, namreč ne vidi niti oko najbolj kritičnega mimoidočega. Pa vendar nas to ne prepriča, saj vedno stremimo k popolnosti. Kljub temu, da vemo, da je celulit neprijetnost, ki teži večino žensk in ki je moški zelo pogosto sploh ne opazijo, si želimo to odstraniti in to čim hitreje. Vprašanje, ki je vsem skupno, se glasi: »Kako za vraga se ga znebiti?« Odgovori pa za seboj prinesejo nemalo mitov in legend, ki se jih bomo lotili v naslednjih nekaj točkah.

Preberite več
Zaščita pred soncem in razbijanje mitov

Zaščita pred soncem in razbijanje mitov

Dnevi so dolgi in vroči, pogled iz pisarn nam nenehno uhaja na sončne in razigrane ulice, sanjarjenj o sprostitvi na plaži pa se kar ne moremo znebiti. Čas dopustov je tu. Teden ali dva popolne sprostitve, odklopa od vsakdanjih opravil in stresnih situacij je vse bližje. Vseeno pa poletje na plaži ne zagotavlja le brezskrbnosti, temveč skriva tudi svojo neprijetno plat, in sicer nezanemarljivo moč sončnih žarkov.

Preberite več
Žensko poletje in osvežilec obraza

Žensko poletje in osvežilec obraza

Juhuhu, poletje je tu! Komaj čakamo zasluženi dopust in odklapljanje od stresa na plaži, ki smo jo sanjali celo leto. Vseeno pa damam, vsaj večini dam, počitnice ne predstavljajo le pakiranja kopalk in brisač za na plažo. Ko bi bilo le tako enostavno. (Za nekatere verjetno tudi je in tistim ostale močno zavidamo.)

Preberite več
Kako se lotiti hujšanja?

Želja po idealih in boji s kilogrami

Kako zdravo do lepega videza in dobrega počutja

Na seznamu novoletnih zaobljub je med najpogostejšimi zagotovo izguba odvečnih kilogramov. Pri tem pa so ključni prvi meseci novega leta. Pogosto si zadamo visok cilj; manekenska postava v nekaj mesecih. Do poletja namreč želimo izgledati kot nasmejani in nadvse privlačni ljudje iz oglasov, videospotov in filmov. Izguba odvečnih kilogramov pa lahko, če se je ne lotimo premišljeno, ogrozi naše zdravje, zato so naše visokoleteče novoletne zaobljube in želje včasih precej nevarne...

Preberite več
Pedikura ni le lepotičenje

Pedikura ni le lepotičenje

Mnogo težav lahko pred obiskom zdravnika reši že zanesljiv kozmetični salon

Navadno nam beseda pedikura pred oči prikliče sliko urejene gospe, ki si v kozmetičnem salonu namaka noge in kasneje izbira barvni odtenek laka za nohte, ki ga bo nato ponosno razkazovala v odprtih čevljih. Urejanje in lakiranje nohtov seveda je pedikura. Pa vendar je ta tudi mnogo več kot le lepotičenje, pedikura lahko naša stopala in nohte tudi zdravi.

Preberite več
Spomladanska utrujenost

Spomladanska utrujenost

Kako jo preprečiti sami in kako vam lahko pomagamo mi?

 

V obdobju od sredine marca pa do sredine aprila se veliko ljudi pritožuje nad težavami z utrujenostjo in pomanjkanjem energije. Pogosto se pogovarjamo o t.i. spomladanski utrujenosti. V pričujočem prispevku bomo pojasnili, za kaj pri tem neljubem prehodnem obdobju gre ter kaj za povrnitev energije in odpravljanje s tem obdobjem povezanih težav lahko naredimo sami.

Preberite več
Z masažo nad stres

Skrb zase za boljše življenje

Naš vsakdan je poln obveznosti in opravkov. Ko se po pestrem dnevu v službi vrnemo domov, nas čaka še mnogo opravil, ki smo si jih zadali, in sploh se še nismo posvetili svoji družini. Ko opravimo vse in si vzamemo kolikor časa nam pač ostane za svoje najdražje, je navadno čas za spanje. Tega pa, kljub temu, da bi nam nočne ure včasih prišle prav za še kakšen opravek, nujno potrebujemo. Naslednje jutro se situacija v veliki meri ponovi. Sicer smo malo utrujeni, a naredili smo vse. Kaj smo izpustili? Kaj smo naredili narobe? Pozabili smo nase. V kolikor ste eden tistih ljudi, pri katerih je čas zase že na dnevnem seznamu, lahko naslednjih nekaj povedi izpustite. Tisti, ki zase še kar ne najdete časa, pa toplo vabljeni k branju, morda vas kakšen argument le prepriča.

Preberite več
Kakšni so NAIL ART trendi za leto 2016?

Kakšni so NAIL ART trendi za leto 2016?

Geliranje nohtov, klasično lakiranje in permanentno lakiranje bodo v letu 2016 zaznamovali minimalistični vzorci, abstraktne in geometrijske oblike in duh zabavnih 80-ih. Za vas smo preverili nekaj najbolj pomembnih trendov lakiranja nohtov s katerimi boste »in« v letu 2016. Pa poglejmo….

Preberite več
Nasveti za zdrav in negovan obraz

Nasveti za zdrav in negovan obraz

Obraz je poleg rok najbolj izpostavljen del našega telesa, zato ga je vredno tudi primerno negovati. Tokrat bomo nekaj besed namenili negi obraza in kaj lahko za zdravo in urejeno kožo obraza naredimo že doma.

Preberite več
Nega rok v zimskem času

Nega rok v zimskem času


Pogosto lahko slišimo ali preberemo, da so roke ogledalo človeka. In pogosto so prav roke in obraz, kot najbolj izpostavljena dela telesa, pomemben element prvega vtisa. Ne glede na to, ali pustimo, da tako imenovani prvi vtis na nas vpliva ali ne in ali nam je mar, kaj drugi mislijo, je urejenost trend, ki je večen in hkrati prijeten za nas in našo okolico. Poleg večnega trenda pa imajo čiste in urejene roke veliko pomembnejšo moč. So namreč eden glavnih krivcev za prenašanje nalezljivih bolezni, kar pa ni več le neprijetno, temveč ima lahko škodljive, celo usodne, posledice. Naj torej namenimo nekaj besed, zakaj imeti čiste in urejene roke.

Preberite več
Japonska metoda vrisovanja obrvi - kje se lahko zalomi?

Japonska metoda vrisovanja obrvi (microblading)

Že na prvi pogled vidne in pogosto smešne so lahko težave z »umetnimi obrvmi«. Gre za vrisane obrvi, ki takšne ostanejo nekaj časa (navadno leto do dve). Kje se lahko zalomi? Že v samem začetku. Bistvo vrisanih obrvi je seveda v tem, da prekrijemo dele, kjer nam obrvi ne rastejo in si vrišemo želeno obliko. Pa vendar je težavno, če nas to zavede. Obliko seveda lahko prilagodimo svojim željam, vseeno pa ob tem ne gre zanemariti oblike obraza, barve kože in las, sicer lahko »lepotni poseg« izpade neprimerno. Kar pa je lahko malce nerodno, saj gre za trajno vrisane obrvi, ki bodo v veliki meri takšne še najmanj leto dni. Tudi tu gre pred samo izbiro preveriti kozmetični salon, saj se za vrisovanje obrvi uporablja mikro rezilo, ki mora biti ustrezno, predvsem pa sterilno.

Preberite več
Na kaj morate biti pazljive pri podaljševanju trepalnic?

Podaljševanje trepalnic

Naj napovemo, o čem bo tekla beseda v pričujočem prispevku. O modnih smernicah je navadno govora predvsem v navezavi z oblačili in obutvijo, pogosto je moda omenjena tudi v prispevkih, ki predstavljajo nove pričeske, a vendar ta močno posega tudi v, manjkrat omenjene, kozmetične salone. Vidna primera sta podaljšane trepalnice in vrisane obrvi. Modni trend je jasen, kje pa je tu skrb za zdravje? Ta naj bi bila samoumevna in naj nam o njej ne bi bilo treba izgubljati besed. Pa vendar poznamo več primerov, ko je imel obisk pri kozmetičarki, ki naj bi za stranko pomenil pozitivno izkušnjo, torej čudovit pogled, z zapeljivimi trepalnicami, za posledico neestetski videz in bolečine zaradi prevelike teže trepalnic ali celo vnetje očesa.

Preberite več
Kako se izogniti predprazničnemu stresu?

Kako se izogniti predprazničnemu stresu?

December je mesec, ki ga neizbežno povezujemo z obilo dobre hrane in zabavami, ki trajajo pozno v noč. Praznično obdarovanje in pojedine v krogu družine ter kasnejše zabave z najbližjimi prijatelji pa poleg, vsekakor pozitivnih, nasmejanih trenutkov in veselja lahko pomenijo tudi nevšečnosti.

Današnji predpraznični prispevek tokrat ne bo obarvan le z modo in zadnjimi trendi ličenja za letošnje silvestrovanje, pač pa se bomo rahlo dotaknili zdravja, in sicer skozi nekaj drobnih, vsem znanih, a prepogosto pozabljenih nasvetov, katerih izvedba je enostavna, hitra in ne obremenjujoča za denarnico.

Preberite več
Kako lahko sami negujemo kožo?

Lepa koža ne zasije v svoji popolnosti, če ni zdrava in negovana. Za to pa lahko poskrbimo že doma. Z zaužitjem zadostne količine vode in vitaminov ter z zadosti dolgim spancem poskrbimo, da je naša koža zgleda sveže in ne utrujeno. Pravilna nega kože je izredno pomembna, še posebej nega obraza. Za sijočo in zdravo kožo pa je priporočljivo tudi redno čiščenje obraza in uporaba koži primernih krem. Dodaten korak k zdravemu in lepemu obrazu pa je nega obraza v kozmetičnem salonu, ki se pravilno in sterilno loti ogrcev in ostalih kožnih nadlog ter obraz sprosti s prijetno in sprostitveno masažo.

Preberite več
×

Log in